Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

ben 57 ile hamile kaldım toplamda 15 lg aldım ve 72 ile doğuma girdim doğumdan hemen sonra 68 kiloydum şu an bebeğim 3 haftalık e 11 kg verdim,iğrenç armut gibi göbeğim var,boyuma göre çok azyıf olduğum için ve genetik endenlerle ne yaptıysam da her yerim çatlaklarla doldu ve hepsi hala mor mor uduruyo(

ben 20 yaşındayım 172 boyum vucut hatlarım da cok guzel ya ben bozulmak ıstemem yhane yapmak lazım kı....evet daha erken 2 yıl falan var evlılıge ama belkıde sımdıden tedbır alınır_?_?_?_?_?_?:44:

hamileyken çok fazla kilo aldığım için
kilo verince hafif sarkmalar ve selülitler oldu
çatlaklarda cabası mafoldumben
hamileliğimde 24 kilo aldım ve doğumdan sonra kilolarım birden gitti ardında sarkık bir karın bırakarakve inanılmaz çatlaklarım var karnımda bacaklarımda aynada görmeye tahammülüm yok vücudumu

8 kilo aldım hamileliğim boyunca ne çatlak ne selülit hiç birşeyim olmadı sezeryan olmama rağmen 20. günde hamile kalmadan önceki kiloma döndüm.

Daha 2 ay olmus dogum yapalı bence simdilik rejim yapma ben 52 ile hamile kalıp 81 ile dogurmustum yani 29 kilo almıstım sezaryenle dogurdum .dogumdan sonra 76 kiloydum 4 ay sonunda 72 kilo olmustum sonra yavas yavas kilo vermeye basladım 1.senemde bütün kilolarım gitmisti simdi kızım 2 yasında bende eski halimdeyim ..Önemli olan önce cocugunun yeterli emmesi kilo mutlaka gidiyor hızlı rejim yapmaya karsıyım ben hızlı kilo verince yine hızlı kilo alıyorsun

11 kg aldım hamileliğimde, 2.5 ay önce doğum yaptım 9 kg gitti 2 kg var ama yavaş yavaş oda gidiyor, göbeğim çok olmasada var inşallah onu eritebilirim şimdilik diyet yada egzersiz yapmıyorum sezeryanla doğum yaptım.

bende 60 kilo ile hamile kadım boyum 1.70 doğuma giderken 77 kiloydum 17 kilo aldım.şuan kızım 2 aylık ve ben 64 kiloyum 13 kilo verdim kaldı 4 kilo hafif göbeğim var bakalım onun içinde mekik çekmeye başlayacağım.

Son düzenleme:
boyum 1,78...68 kiloyla hamile kaldım,hamileliğimin ilk 4,5 5 ayı sürekli mide kanamalarıyla,geçtibu arada ben 10 kilo verdim....hamileliğin sonuna kadarda sağlık sorunlarım devam etti...doğuma 73 kiloyla girdim...
şuan 65 kiloyum...
ha bu ikinci çocuğum,birincidede sağlık sorunlarım aynıydı,ondanda 64 le çıkmıştım...keşke o sıkıntıları yaşamasaydımda 10 kilo fazlam olsaydı...

herşey kiloyla alakalı ben de 10 kilo aldım şuan iki kilo fazlalılığım var 15 gün oldu sezeryan ile doğum yapalı göbek eski haline döndü şişlik var sanırım rahim daha kendini toplamadı o da ondan inanın kilo almazsak herşey eski haline dönüyor hatta gögüslerin büyümesi bile kilodan ben hala eski sütyenlerimi takıyorum var sütüm de bol dikkat edin kilo alamyın arkadaşlar yoksa doğum sonrası herşey normale dönüyor

bu konuda sanırım ben çok şanslıyım 62 kilo ile hamile kaldım 69 la sezeeryana girdim bir hafta sonra 62 idim hiç çatlak falan olmadı

ama ben doğum sonrası klasik kilolu kalma durumunu yaşamak istemedim ve yediklerime dikkat ettim bebeğin bana yaptırdığı zorunlu sporlada 6 ayda 49 kiloya düştüm üstelik sütümde yetti ilk 6 ay sadece anne sütü verdim bebeğim olması gerekenden fazla bile alıyordu kilosunu bazı aylar

süt verirken bana dr un dediği bol sebze yiyip ve su içmemdi

ayrıca bu sezeryan yada normal doğumla alaklı değil ben hastanede ilk gün normal doğum ikinci gün sezeryan yapanalrın yanında kaldım normal doğum yapıp koca göbeği sezeryan olup dümdüz karnı olanalrı gördüm tamamen yapı ve alınan kilo ile alakalı ama şu var sezeryanda karın ilk baş sert oluo hamile gibi cıvımıo hemen zamanla yumuşuo ve inio

evet doğru... 12 gün önce normal doğum yaptım. 71 ile doğuma gittim. 66 ile ertesi gün eve geldim. şuan 62 kiloyum. ama löp löp bi göbeğim var. spor yapmadanda gidiceğe benzemiyor....

Doğumdan önce 60 kiloydum. Doğuma 75 kiloyla gittim. Sezaryen oldum. 30 gün oldu neredeyse. Şu an 67 kiloyum ve anladığım kadarıyla fazla olan 7 kilomu çok zor veririm:) Hiç gitmiyor. Sütüm olsun azalmasın diye yemeklerime dikkat etmek zorundayım rejim yapamam ayrıca bebek daha çok küçük diye yürüyüşe de çıkamıyorum. İnşallah bebeşim biraz büyüyünce bol bol yürürüz ve 7-10 kilo veririz. Karnımda hiç çatlak olmadı en azından bundan dolayı çok mutluyum:))

55 ile hamile kaldım 67yle doğuma gıttım..4 ay oldu 59 kıloyum..sezeryanla doğum yapmıştım ve zaten doğumdan 10 gun sonrada 59 kıloydum hıc değişmedi sinir oluyorum.. göbeğim çok kalmadı evet ama yumusak yumusak ve sankı vucudumda 4 yerine 14 kılo fazla varmış gibi kollarım bacaklarım belim kalın sırtımda ve popomda yağlar bırıkmış mıdemde buyumus durumda ben bu işten bişey anlamadım valla...drum korse taktırtmadı evde hıc oturmaya fırsatım olmuyor ama spora vakıt yok ne fena..

kızlardokuz aylık bebeğim var 58 ile hamile kaldım 70 ile dogum yaptım şuan 62 kiloyum porsiyonlarımı azalttım yine de 100 gram bile veremiyorum ayrıca göbeğimde çok gevşeme oldu eski halime dönmek istiyorum....

60 la hamile kaldım,yaklaşık 90 kiloyla doğuma gittim ve şuan 75 kiloyum Tüm vücudum sarktı,özellikle karın bölgem Düzensiz yediğim için de kilo veremiyorum

ayyy ne güzel yaaaa maşallaah çok iyi vermişsin inşllh bende böyle weririm çok korkuyorm hamile kalınca kilo alıpda veremsem diye

kilolu hamile kalmazsan ve hamileliğinde dengeli beslenirsen kendini değil bebeği beslemiş olursun böylece doğum sonrası kilo vermen kolaylaşır. ayrıca emzirmekte çabuk kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…