Doğum tarihim

Sevgili ane adayları doğumunu gercekleşdiğinde mühtemel doğum tarihinizi ve gercekleşen doğum tarihinizi paylaşırsanız cok sevinirim.

Olmayabilir de canım çünkü iri bebek ihtimali var öyle olursa sezaryen olman gerekir sesi doktor ama üzülmüyorum neyse hayırlısı öyle olsun
Sezaryanlada doğum oluyor sezaryan olunca anne olmuyormusun sanki bebeğin sağlıklı olsun da doğum şeklinin ne onemi var.

Ha
evet.. :deli: Ben sıyırmadan gelse 2 Mayıs :) Korkuyorum ben bir de, her gece ugrasır oldum rüyamda dogumlarla:işsiz: :KK53:
Hamilelikte böyle ruyalar normal surekli düşündüğümüz için ha bu arada daha erken gele bilir 1-2 hafta bundan sonra dikatli ol her şeyin hazırmi doğum cantan falann

Ha

Hamilelikte böyle ruyalar normal surekli düşündüğümüz için ha bu arada daha erken gele bilir 1-2 hafta bundan sonra dikatli ol her şeyin hazırmi doğum cantan falann
Ben sanırım 2 hafta önce bitirdim herseyi hazırlık olarak :) Aman erken gelmesin hastane odamız bile 2 Mayısa rezerve :) Beklesin Oglum sakin sakin insallah :)

Back
X