AMAN ALLAHIM FIYATLARA BAKARMISIN NE YAPACAGIZ BIZKocaeli Medical parkta 10.500₺ (normal, sezaryen aynı) + Epidural 800₺
Muayene için en son 715₺ ödedim, zam gelmiş
EVET 8500 DEDILER GENEL BIR ARASTIRMA ICINE GIRMEK ZORUNDA KALDIMMerhaba izmirdeyim fiyat farkı mutlaka vardır ama kontrol olduğum hastane 8 bin tl fiyat verdi. (Normal,sezeryan aynı fiyat)
BANADA İST ICIN ÇAM ŞAKURAYI ÖNERDİLER GIT ORDA DOGUM YAP YENI TEMIZ HASTANE DIYE AMA RANDEVU BULMAK BILE COK ZORİlk doğumum 2021 de olmuştu özele gitmiştim şu an tekrar hamileyim birkaç hastaneye fiyat sordum o yılın hem muayene ücretlerinin hem doğum ücretlerinin fiyatları 2 katı olmuş o yüzden detaylı araştırma yapmadım mecbur bu sefer devlet hastanesine gidiyorum.
BANADA İST ICIN ÇAM ŞAKURAYI ÖNERDİLER GIT ORDA DOGUM YAP YENI TEMIZ HASTANE DIYE AMA RANDEVU BULMAK BILE COK ZOR
Medical parkın doğum paket lerini sorunuz mu var hangi doktora gidiyor sunuz acabaKocaeli Medical parkta 10.500₺ (normal, sezaryen aynı) + Epidural 800₺
Muayene için en son 715₺ ödedim, zam gelmiş
Medical parkın doğum paket lerini sorunuz mu var hangi doktora gidiyor sunuz acaba
Ümit Aydın ı bende takip ediyorum, kötü olmuş paketin kalkmasıMedical park doğum paketlerini kaldırmış. Ümit Aydın'a gidiyordum, doğum yaptım
Avrupa yakasını bilmiyorum ama biz özelde her muayenede durtulunce gittik doğum paketi aldık, mayista dogumum Allah'ın izniyle. 17bin verdik daha doğrusu kredi kartına taksit yaptik lokman hekim hastanesi Anadolu yakasiTaze anne adayları selamlar : ) yeni doğum yapanlar 2022 anneleri :) doğum ücreti fiyatı bilenleriniz var ise / istanbul avrupa yakasındayım cok rica edecegım arastırmalara basladık umarım bütçemizde yeterli kalır:)
Allah herkese sağlıkla evladını kavuşmayı nasip etsin:) sağlıklı günlere :)
Ümit Aydın ı bende takip ediyorum, kötü olmuş paketin kalkması
Medipol mega bagcilarda dogum ucreti suan 8400₺ muayene ucreti 700₺ ( ama yilbasinda zam gelicek tekrar)Taze anne adayları selamlar : ) yeni doğum yapanlar 2022 anneleri :) doğum ücreti fiyatı bilenleriniz var ise / istanbul avrupa yakasındayım cok rica edecegım arastırmalara basladık umarım bütçemizde yeterli kalır:)
Allah herkese sağlıkla evladını kavuşmayı nasip etsin:) sağlıklı günlere :)
Cuma günleri saat 4 de bak canım yeni randevular o zaman açılırBANADA İST ICIN ÇAM ŞAKURAYI ÖNERDİLER GIT ORDA DOGUM YAP YENI TEMIZ HASTANE DIYE AMA RANDEVU BULMAK BILE COK ZOR
Nasıl oluyor canım ilk kez duydumArkadaşlar doğum için ödediğimiz fazla paraları SGK tarafından zaten geri alabiliyoruz
Sgklı isen bulunduğun ile sigortaya şikayette bulunuyosun ama hastaneden tam fatura alman gerekiyor faturayı doğum raporunu veriyorsun birkaç ay içinde alınan fazla ücret hesabına yatırılıyoNasıl oluyor canım ilk kez duydum
Şimdi özeller anlaşma yaparken fatura almazsanız şu kadar diye anlaşıyor demek sebebi buSgklı isen bulunduğun ile sigortaya şikayette bulunuyosun ama hastaneden tam fatura alman gerekiyor faturayı doğum raporunu veriyorsun birkaç ay içinde alınan fazla ücret hesabına yatırılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?