Doğuma Hazırlık DOĞUM ÜCRETİ BİLGİSİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sgklı isen bulunduğun ile sigortaya şikayette bulunuyosun ama hastaneden tam fatura alman gerekiyor faturayı doğum raporunu veriyorsun birkaç ay içinde alınan fazla ücret hesabına yatırılıyo
Fazla ucret derken devlet hastanesi tutarını mi baz alıp hareket ediyorlar neye göre fazla acaba. Yoksa baştan hastaneyle anlaşma yapıp faturalı şekilde özelde doğum yapmak da mantikli

Fazla ucret derken devlet hastanesi tutarını mi baz alıp hareket ediyorlar neye göre fazla acaba. Yoksa baştan hastaneyle anlaşma yapıp faturalı şekilde özelde doğum yapmak da mantikli
Sigortanın karşıladığı belli bir miktar var mesela normal doğum 2 bin sezeryan 3 bin diyelim. Hastane sizden normal doğuma 5 bin istiyorsa 3 bini geri almanız gerekiyor anlamına geliyor

Ya bu muayene ücretleri ne kadar pahalı devlette sıra alamıyoruz çogu hastane temiz değil doğru düzgün ilgilenmiyor bi test yaptırcan yaptıramıyorsun yapılıyor 3 gün sonuç çıkmıyor özele gitsen ateş pahası Allah yardım etsin valla

Selamlar cumartesi bi aksılık olmazda ımızlerımı dogurucam grip oldum ama insallah gecer sezeryan olcam genel anesteziyle 13 bin. Dediler Natoyolu İstanbul medivia hastanesi

Sgklı isen bulunduğun ile sigortaya şikayette bulunuyosun ama hastaneden tam fatura alman gerekiyor faturayı doğum raporunu veriyorsun birkaç ay içinde alınan fazla ücret hesabına yatırılıyo
Ben fatura aldım hastaneden ama öyle doğum paketi falan yazmıyor sadece sağlık hizmeti olarak kesmişler. Bu dediginiz olması için ayrıntılı lazım yani hastaneler o işi çözmüş sağlık hizmeti diye fatura kesiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…