merhaba..
bende senin sıraladıgın gibi maddesine göre cevap vereyim
1.gecelik pijama vs bunları kısa kollu alırsın sabahlıklar zaten uzun kollu oluyo dediğin gibi artık soguk yer yok evlerde bile artık kışın kısa kollu giyiyoruz.eger üşürsem diyede bi terddütün varsa kenine yelek yada hırka alırsın.
2. ben biberon ve emziğimizi aldım koydum valize ne olur ne olmaz sütün gelemezse hastane elektrikli pompa veriyo odanda kullanıyosun.ama evde de lazım olabilir medelanın elektriklş pompasından genelde herkes memnun onu alabilirsin.
3.bu konuda neolur ne olmaz mantıgı en mantıklısı başına neler gelicek bilmiyosun önceden yaşamış oldugumuz bişey degil.aksi bişey olsa eşime söylesem hayatta bulup da bişey getiremez riske atmamak lazım
4. şampuan ve sabuna gerek varmı bilmiyorum ben koymadım.
biberona gelince dr brows geniş agızlı dogal akış biberonu aldım burdaki arkadaşların çocu memnun.
kendine
gecelik yada pijama takımlarından biri sabahlıklı olursa daha rahat oluyormuş tecrübelilerden tavsiye
ben hasta bezi almadım genelde hasane veriyor. bir arkadaşımın tavsiyesine göre pedi de ince olanlardan değilde kalın pedlerden aldım.
aynamı, makyaj malzemelerimi, tokamı,fotograf makinemi yedek pillerimi, kameramın yedek kasetini şarj aletlerimi, evlilik cüzdanımı, eşim için iç çamaşırı çorap,deodorantımı da koydum ben.
Canım çok saol asıl aklıma takılan soruların cevaplarını vermişsin. Biberon konusunda o kadar çok çeşit gördüm ki kafam allak bullak oldu...peki aldığın biberon kaç ml lik ? Teşekkürler... :CüvCüv:
slmlr yeni dogum yaptım belki yardımcı olabilirim size
öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin.sezaryenmı oldun normalmi dogurdun.
hastane çantama 2 gecelik 1 pijama koydum sezaryan olucam acaba yetermi diye tereddüt ediyorum.
Islak mendil dışında bakım setine gerek yok, şampuanla felan yapacak bişey yok ki.
Battaniye 2 tane al. Ben haziranda doğum yaptım ama ne hikmetse hastane serindi 2 tane bile yetersiz geldi. Birde şimdi havalar serin gidiyor, 1 tane peluş 1 tane penye yeterli olur.
Ameliyat olduktak Sonra saçını tarayacak halin kalmaz. Ben geceliklerimle çıktım hastaneden, o an sadece canının acısını düşünüyorsun.
Hasta bezi 5 tane kullandım, kanamam olmadı ama hijyenik olsun diye atmak için attım.
Ameliyattan sonra insan tirtirtitriyor, çorapal bence, ben çorap giyindim. Zaten hemşire eşime varis çorabı aldırtmış ben ameliyattayken.
Göğüs pompasına gerek yok, zaten doktorum söylediğine göre süt 2 gün sonra inermiş göğse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?