benim çantamda hazır degil .) 18 günüm kaldı ama çok kokuyorum kızlar
ayrıca bence çantalarınıza plastik tabak ve bardak çatal falan koyun arkadaşlar, ben bugün alıcam marketten. Çünkü bir arkadaşımın doğumunda su isteyen oldu haliyle, ikram falan oluyor zor oluyor. Yani benim nacizane önerim. Bir tane daha bişey öneriyim sarı ve mavi tülbent götürmenizi öneririm. Ben nazara çok inanırım mavi tülbent bu yüzden, sarı tülbent ise sarılığa karşı çok önerilir:)))
Az kaldı hazırladım ben çantamı ama eksiklerim var her an gelebilir minik kızım.(gerçi minik değil ama maşallah)
o ne yaa 1 hafta tatile mi gidiorsun 6 tulum falan... sancın gelince gidip doğurmuyormusun ? nasıl bişey o ya
sezeryanla dogum yaparsan ilk gun gecelik giymen gerekiyor canim.. alttan devamli kontrol yapiyorlar... pijama cok zor olurslm kızlar bende 36+2 deyim hazırladım valizi ama hep acaba eksik bişey var mıdır diye düşünüyorum. bi göz atarsanız sevinirim doktorum tıbbı ve sağlık greçlerinin hepsini karşılıyoruz dediği için hasta bezi falan gibi şeyler almadım .
bebek için 1 hastane çıkışı seti 1 de tulum
kendime 2 pijama takımı
1 sabahlık
2 tane çorap
3 er tane iç çamaşırı
1 tane emzirme sütyeni
terlik
4 tane göğüs pedi
çıkarken giymek için eşortman takımı
kağıt havlu ıslak mendil
1 paket ped gecelikle hiç rahat edemediğim için almadım inş. lazım olmaz herkese kolay doğumlar diliyorum bu arada ben normal doğum yapıcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?