Merhabalar arkadaşlar, şuan 14 haftalık hamileyim. Ne yazıkki halsizlik ve siddetli bulantıyla biraz sıkıntılı geçiyor.
Memuriyet sebebiyle uzun bir dönem istanbul dışında görev yaptık. Bu hafta kesin dönüş yapıyoruz artık. İlk doğumu mu da eşimin ve ailemin yanında olayım diye istanbul, bahçelievler medical park hastanesine sezeryanla yapmıştım. Fakat hastane yönetimi ve doktorum bir takım ihmalleri beni sıkıntıya sokmuştu. Kısacası hiç memnun kalmadım. Şimdi arkadaşlarım bana doğum ve rutin kontrollerim için, doktor ve hastane önerilerinize ihtiyaçım var. Şimdiden teşekkür ederim.
mehmet aygün tavsiye ederim süper ötesi bi doktorÖzlem hanımdı doktorum. Bir daha gitmek istemiyorum. Doktor çok önemli iyi bir doktor insallah bulabilirim
Özlem hanımdı doktorum. Bir daha gitmek istemiyorum. Doktor çok önemli iyi bir doktor insallah bulabilirim
20 gün önce Emsey Hospital da doğum yaptım. Spinal sezeryan ile doktorumda,hemşirelerde çok ilgilendiler. Nöbetçilerde çok iyiydi iki gece kaldım.
Ama esim muhasebesinden şikayetçi faturayı olması gerektiği gibi kesmemiş...
Ben Nisa Hastanesinde doğum yaptım ve hiç ama hiç memnun kalmadım, günüm doldu diye beklemeden suni sancıyı dayadılar üstüne 8 saat suni sancıdan sonra sezeryana girdim, sadece sezeryan parası değil üstüne diğer suni sancı için yapılan masrafları kat kat aldılar.
Suni sancıyla bile olsa normal doğuma hazır olmayan vücudum resmen işkence çekti, ahh o suni sancı ahhh nasıl öyle bir hata yaptım bilmiyorum. Ama ben asla ve asla Nisa hastanesini tavsiye etmiyorum. Vücudum normal doğuma hazır değilken zorla doğurtmaya çalışıp saatlerce acık çekmeme sebep oldular, oysa ki 1 hafta daha beklenebilirdi..
Ben Nisa Hastanesinde doğum yaptım ve hiç ama hiç memnun kalmadım, günüm doldu diye beklemeden suni sancıyı dayadılar üstüne 8 saat suni sancıdan sonra sezeryana girdim, sadece sezeryan parası değil üstüne diğer suni sancı için yapılan masrafları kat kat aldılar.
Suni sancıyla bile olsa normal doğuma hazır olmayan vücudum resmen işkence çekti, ahh o suni sancı ahhh nasıl öyle bir hata yaptım bilmiyorum. Ama ben asla ve asla Nisa hastanesini tavsiye etmiyorum. Vücudum normal doğuma hazır değilken zorla doğurtmaya çalışıp saatlerce acık çekmeme sebep oldular, oysa ki 1 hafta daha beklenebilirdi..
Şuan işyerimden arkadaşım hamile ve doktorundan çok çok memnun özel sigortan falan var mı durumun nedir bilmiyorum ama Acıbadem Atakent Hastanesinde Elif Ganime Aydeniz adında bir doktor var çok memnun öve öve bitiremiyor ve hastane olarakta Atakent hastanesini ben çok beğenirim aşırı ilgili ve duyarlı doktorlarla çalışıyorlar.Çok geçmiş olsun gerçekten sıkıntılı bir durum. Bende doğum esnasın narkoz ve doğum sonrası sakınleştirici iğne vurulmadığı için bildiğin canlı canlı kesilmiş oldum. Artık 2. Doğuma nasıl girecegim allah bilir.
Nisa hastanesi konusunda hep tereddütlerim oldu. Bir kısım arkadasım çok memnun kalırken bazı arkadaslarım sıkayet etmelerinden tercih etmemiştim ilk doğumda.
Şuan işyerimden arkadaşım hamile ve doktorundan çok çok memnun özel sigortan falan var mı durumun nedir bilmiyorum ama Acıbadem Atakent Hastanesinde Elif Ganime Aydeniz adında bir doktor var çok memnun öve öve bitiremiyor ve hastane olarakta Atakent hastanesini ben çok beğenirim aşırı ilgili ve duyarlı doktorlarla çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?