Doğum ve hastane önerisine ihtiyaçım var

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Merhabalar arkadaşlar, şuan 14 haftalık hamileyim. Ne yazıkki halsizlik ve siddetli bulantıyla biraz sıkıntılı geçiyor.
Memuriyet sebebiyle uzun bir dönem istanbul dışında görev yaptık. Bu hafta kesin dönüş yapıyoruz artık. İlk doğumu mu da eşimin ve ailemin yanında olayım diye istanbul, bahçelievler medical park hastanesine sezeryanla yapmıştım. Fakat hastane yönetimi ve doktorum bir takım ihmalleri beni sıkıntıya sokmuştu. Kısacası hiç memnun kalmadım. Şimdi arkadaşlarım bana doğum ve rutin kontrollerim için, doktor ve hastane önerilerinize ihtiyaçım var. Şimdiden teşekkür ederim.

hangi doktor bende 2.ciyi orda yaptım..
ben nöbetçi çocuk doktorundan memnun kalmamıştım onun dışında bir sıkıntı yaşamadım..

Özlem hanımdı doktorum. Bir daha gitmek istemiyorum. Doktor çok önemli iyi bir doktor insallah bulabilirim

merhaba 2014 aralıkta yenibosna nisa hastanesınde dogum yaptım doktorum münübe aydogandı..çok tatlı bır bayan..tavsıye ederım

nisa hastahanesi genel olarak cok iyi her anlamda. bende yosun gibi nısa hastahanesini tavsıye edyorum. ama benım doktorum asıye uzun... müthiş bi doktor

20 gün önce Emsey Hospital da doğum yaptım. Spinal sezeryan ile doktorumda,hemşirelerde çok ilgilendiler. Nöbetçilerde çok iyiydi iki gece kaldım.
Ama esim muhasebesinden şikayetçi faturayı olması gerektiği gibi kesmemiş...

Kesinlikle kavacık medistate hstanesi. Doktor Sadiye eren

Önceden Bahçelievler de doğum yaptıysanız Medicana yı bilirisin. 2011 de doğum yaptım doktorum DÜZGÜN KORKMAZ dı. bir gidin derim bana dua edersiniz.

Ben Türkiye Hastanesi Özge COŞKUN da doğum yaptım.Hem doktor olarak çok ilgili hemde hastane temizliği,hemşireler ve hasta bakıcıları çok iyi.
Tavsiye ederim.SGK lı muayene 90TL.Testleri dışarıdan yaptırmanızı kabul ediyor doktor hanım ayrıca.

Ben Nisa Hastanesinde doğum yaptım ve hiç ama hiç memnun kalmadım, günüm doldu diye beklemeden suni sancıyı dayadılar üstüne 8 saat suni sancıdan sonra sezeryana girdim, sadece sezeryan parası değil üstüne diğer suni sancı için yapılan masrafları kat kat aldılar.
Suni sancıyla bile olsa normal doğuma hazır olmayan vücudum resmen işkence çekti, ahh o suni sancı ahhh nasıl öyle bir hata yaptım bilmiyorum. Ama ben asla ve asla Nisa hastanesini tavsiye etmiyorum. Vücudum normal doğuma hazır değilken zorla doğurtmaya çalışıp saatlerce acık çekmeme sebep oldular, oysa ki 1 hafta daha beklenebilirdi..

Öneriniz için çok teşekkür ederim.. Fakat ben avrupa yakasında ikamet ediyorum. Biraz daha bana yakın olan hastaler ilk tercihim olacaktır. Ayrıca bebeğinizi güle güle büyütün.

Çok geçmiş olsun gerçekten sıkıntılı bir durum. Bende doğum esnasın narkoz ve doğum sonrası sakınleştirici iğne vurulmadığı için bildiğin canlı canlı kesilmiş oldum. Artık 2. Doğuma nasıl girecegim allah bilir.
Nisa hastanesi konusunda hep tereddütlerim oldu. Bir kısım arkadasım çok memnun kalırken bazı arkadaslarım sıkayet etmelerinden tercih etmemiştim ilk doğumda.

Şuan işyerimden arkadaşım hamile ve doktorundan çok çok memnun özel sigortan falan var mı durumun nedir bilmiyorum ama Acıbadem Atakent Hastanesinde Elif Ganime Aydeniz adında bir doktor var çok memnun öve öve bitiremiyor ve hastane olarakta Atakent hastanesini ben çok beğenirim aşırı ilgili ve duyarlı doktorlarla çalışıyorlar.

Özel sigortam yok. Ama doktor ve hastaneyle ilgilenecegim çok tesekkur ederim

merhaba,gecmıs olsun öncelıkle zor bır donem gecırmıssınız,belkı sız dogum sancılarıyla hastaneye gitmek ıstedınız ancak bıldıgınız gibi 40 haftayı doldurup 41.haftaya giren bebekler bıraz rısk altında oluyor,eger dışkı durumu olursa allah korusun bu anne karnında bebek ölümlerıne yol açıyor..
belkı rısklı bır durum görmüş olabılır doktorunuz..
benım abimin eşi 41. haftaya girdiginde hala sancısı olmamasına ragmen bebegın kakasını yaptıgı ve solunum yollartına kactıgı tespıt edıldı,normal dogum diye tutturdugu için yaklasık 6 saat sunnı sancı cektı ve bebegın boynu koltuk altı ve karnından dolanmıstı kordon mecburen sezeryana aldılar..artık kalp atışları yavaslamıstı bebegın..bazen planlandıgı gibi olmuyor malesef,oyuzden biraz akışa bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…