Doğum ve hastane önerisine ihtiyaçım var

Bağcılar medipol hastanesi duygu ışıl..hem hastane hem doktorum harikaydı..Hatta doğum sonrası bile tüm rahatsizliklarimizda gittiğimiz hastanedir..Sefaköy Şubesi de var ama ordaki doğum servisini hiç bilmiyorum çocuk doktorları iyi de..bagcilar daki ne git derim çok memnun kaldim

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, şiddetle tavsiye ediyorum sancı çekerken doktorum elimi tutuyordu hastane ve doktor desteği süper

zeytınburnunda ÖZEL SANTE PLAS HASTANESInden uzak dur..sakın gıtme..4/5 cm açilmam oldugu halde sezaryan yaptı doktor hanım yenıbosna daki ozel nısa hastenesını tavsıye ederım

Öneriniz için teşekkür ederim

Medical parktaki doktorunuz kimdi?bende geçen sene doğumu orda yaptım. Doktorum düzgün korkmaz beydi.çok iyi bir doktor memnun kaldım. Fakat hastahaneden asla.konfor ve ilgi anamında değil. Para kazanmak için bebegimle ve benimle ilgili saçma şeyler çıkarıp testler istediler.33 yaşındayım kan grubunuz bu değil şu dediler. Yok artık dedim.bu yaşıma kadar kan grubumu mu bilemicem...en kotusude bebeğimin çıkmadan kulak muayenesi yapılacaktı.bir kulağını kontrol etti,tam diğerine bakacakken küçük bir et beni gördü. Ve bakmadan daha,bebek sağır olabilir beynine inmemiz gerekiyor daha büyük test yapicaz. Haftaya gelin.ama bu test için şu kadar da ödeme yapın dekontu getirin dedı. O an inanmayan gözlerle bakıyordum doktora.çok belliydi niyeti.daha ne saçmalıklar oldu da çok uzun.doktorumda doğumdan hemen sonra izne çıkmıştı yoktu.tabi ben bebeğimi oraya götürmedim. Kendi doktorumuza götürdük. Diger kizımın 9 yillik doktoru. Hicbirseyi yokmuş tahmin ettiğim gibi.birde oranın çocuk doktorları bebekte mutlaka bir problem çıkarıp 15 gün kuvezde tutmaya uğraşıyorlar. Bunlar hep para için. Zorla mama verdiklerini öğrendim bebeğime. Ve çıkışta mama reklamı yapar gibi şu mamaya hemen başlayın denildi.inanın doktorum mükemmeldi. Ve o hastahaneye yakışmıyor. Para için insanları kandırmaya çalışıyorlar. Tabi yersen...doktor iyi, hastahane berbat. Birde beni kandırmak için sözde bir Prof. Doktor bebegimle kan uyuşmazlığı yüzünden sorun yaşadığımı iyi olmadığımı kan grubumu yanlış bildiğimi telefonda yüzümü bile gormeden anlatıp beni tedavi etmek için ikna etmeye çalışıyor. Basimda hemsire telefonu kapatmami engelliyor.Cahil ve bu konuda bilgisiz olsam beni korkutacak aklınca.nereye düştüm ben dedim resmen ticarethane.hepsi kandırmacaydi. Ve ben sağlıklıyım bebegimde. TAVSİYE ETMİYORUM MEDICAL PARKI. ama düzgün korkmaz çok iyi bir doktor.

Liv Hospital'de Cevahir Tekcan'a gidiyorum, jinekolojik takip ve dogum icin doktor olarak oneririm.
ve ayrica toplamda 3er kezden 15 gune yakin Liv'de yatisimiz oldu. Herbirinden cok memnun ayrildik. Kosullariniz el verirse kesinlikle hastane ve doktor olarak tavsiye ediyorum.

Siz Fransa'da değil miydiniz?

Medical park fatih hastanesinde doğum yaptım ben de ve hiç ama hiç memnun kalmadim.hastaneye gittiğimde zaten acilmam 8 cm ama bebeğim yukarda diye suni sancı vermek istedi ebe bir kaç kere sancim var zaten istemiyorum diyip kabul etmedim ama doktor hanım ve ekibi bir sn önce doğum olsada gitsek kafasında olduklarindan ikinmam gelmeden dogumhaneye aldılar ve şok doğumhane mezbahane resmen (ikinci dogumum önceki dogumumu karsida çok temiz nezih guler yüzlü bir ekiple gerçekleştirdim) hemen masaya alıp damar yolu açıldı neden diye sorduğumda rahim yumuşatıcı vericez dedi ebe ben de o kadar yorulmuştumki bana rahim yumuşatıcı diye suni sancı verilmis farkına daha sonra vardim.dusunun 8 cm açılmaya gidip ustune suni sancı.kendime gelemedim uzun bir süre.hastane çöplük gibi fatih şubesi için söylüyorum. dünya kadar para aliyorlar temizlik berbat,hastane personeli suratsız.yani medical parktan uzak durun.

Medical park hastane değil ticarethane resmen. Kadın doğum kliniğini bilmiyorum fakat eşimin rahatsızlığı sebebi ile gittiğimizde biz de çok rahatsız edici şeylerle karşılaşmıştık.
Kadıköy Şifa Hastanesi'nde bir arkadaşım yaptı doğumunu o da çok memnundu.

doktordan ziyade hastane daha önemli gittiğin hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı yeterli sayıda küvezi var mı hamilelik bu neler olacağı belli olmaz.bunların olduğu hastanede de mutlaka iyi bir doktor bulabilirsin

Öneriniz için çok teşekkür ederim.. Fakat ben avrupa yakasında ikamet ediyorum. Biraz daha bana yakın olan hastaler ilk tercihim olacaktır. Ayrıca bebeğinizi güle güle büyütün.

Onu fark edememişim kusura bakmayın.. Olsun ama bu yakada konunuza girip arayan olursa öneri olur.. Çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…