- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
Merhabalar arkadaşlar, şuan 14 haftalık hamileyim. Ne yazıkki halsizlik ve siddetli bulantıyla biraz sıkıntılı geçiyor.
Memuriyet sebebiyle uzun bir dönem istanbul dışında görev yaptık. Bu hafta kesin dönüş yapıyoruz artık. İlk doğumu mu da eşimin ve ailemin yanında olayım diye istanbul, bahçelievler medical park hastanesine sezeryanla yapmıştım. Fakat hastane yönetimi ve doktorum bir takım ihmalleri beni sıkıntıya sokmuştu. Kısacası hiç memnun kalmadım. Şimdi arkadaşlarım bana doğum ve rutin kontrollerim için, doktor ve hastane önerilerinize ihtiyaçım var. Şimdiden teşekkür ederim.
zeytınburnunda ÖZEL SANTE PLAS HASTANESInden uzak dur..sakın gıtme..4/5 cm açilmam oldugu halde sezaryan yaptı doktor hanımyenıbosna daki ozel nısa hastenesını tavsıye ederım
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, şiddetle tavsiye ediyorum sancı çekerken doktorum elimi tutuyordu hastane ve doktor desteği süper
Liv Hospital'de Cevahir Tekcan'a gidiyorum, jinekolojik takip ve dogum icin doktor olarak oneririm.Merhabalar arkadaşlar, şuan 14 haftalık hamileyim. Ne yazıkki halsizlik ve siddetli bulantıyla biraz sıkıntılı geçiyor.
Memuriyet sebebiyle uzun bir dönem istanbul dışında görev yaptık. Bu hafta kesin dönüş yapıyoruz artık. İlk doğumu mu da eşimin ve ailemin yanında olayım diye istanbul, bahçelievler medical park hastanesine sezeryanla yapmıştım. Fakat hastane yönetimi ve doktorum bir takım ihmalleri beni sıkıntıya sokmuştu. Kısacası hiç memnun kalmadım. Şimdi arkadaşlarım bana doğum ve rutin kontrollerim için, doktor ve hastane önerilerinize ihtiyaçım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Siz Fransa'da değil miydiniz?Liv Hospital'de Cevahir Tekcan'a gidiyorum, jinekolojik takip ve dogum icin doktor olarak oneririm.
ve ayrica toplamda 3er kezden 15 gune yakin Liv'de yatisimiz oldu. Herbirinden cok memnun ayrildik. Kosullariniz el verirse kesinlikle hastane ve doktor olarak tavsiye ediyorum.
1.5 ayda bir istanbuldayimSiz Fransa'da değil miydiniz?
Amanin, doğum nerede olacak ki bir yerden sonra uçağa nasıl bineceksiniz1.5 ayda bir istanbuldayim
35inci haftanin sonuna dek ucaga binebiliyorsunuz doktor raporu ile. bugune dek bir sikinti yasamadim ucuslarimdaAmanin, doğum nerede olacak ki bir yerden sonra uçağa nasıl bineceksiniz
doktordan ziyade hastane daha önemli gittiğin hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı yeterli sayıda küvezi var mı hamilelik bu neler olacağı belli olmaz.bunların olduğu hastanede de mutlaka iyi bir doktor bulabilirsinMerhabalar arkadaşlar, şuan 14 haftalık hamileyim. Ne yazıkki halsizlik ve siddetli bulantıyla biraz sıkıntılı geçiyor.
Öneriniz için çok teşekkür ederim.. Fakat ben avrupa yakasında ikamet ediyorum. Biraz daha bana yakın olan hastaler ilk tercihim olacaktır. Ayrıca bebeğinizi güle güle büyütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?