- 5 Mart 2025
- 16
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Aybukeay111999
-
Özel olmazsa nasıl sağlık sorununuz var 10 yıl çok uzun bir süre nasıl negatif olmadınız o süreç içindeMerhaba yaklaşik 10 senedir hpv taşiyorum sağlık sorunlarından dolayı bir türlü kurtulamadim tek tük siğil var uzun zamandir . bir haftaya sezaryen doğum yapacağım çok stresliyim yemek yiyemiyorum. Bebeğimi emzirirsem yada ona bakım yaparken zarar verir miyim diye çok korkuyorum. Kimseyle de dertleşemiyorum . Deneyimi olan anneler bana fikir verebilir mi
Merhaba, 10 yıl hpv vücutta kalmaz, sanırım orada bir yanılma söz konusu, hpv testi yaptırmadan buna kesinlik getirmek mümkün değil, siğil sandığınız şeyler farklı lezyonlarda olabilir.Merhaba yaklaşik 10 senedir hpv taşiyorum sağlık sorunlarından dolayı bir türlü kurtulamadim tek tük siğil var uzun zamandir . bir haftaya sezaryen doğum yapacağım çok stresliyim yemek yiyemiyorum. Bebeğimi emzirirsem yada ona bakım yaparken zarar verir miyim diye çok korkuyorum. Kimseyle de dertleşemiyorum . Deneyimi olan anneler bana fikir verebilir mi
Hsv hakkında bilginiz var mı varsa eğer bir uçuk kendiliğinden kaç günde geçerMerhaba, 10 yıl hpv vücutta kalmaz, sanırım orada bir yanılma söz konusu, hpv testi yaptırmadan buna kesinlik getirmek mümkün değil, siğil sandığınız şeyler farklı lezyonlarda olabilir.
Bu konuda yayınlarını takip etmiş olduğum en önemli hocalar hpv ve bebek emzirme ile ilişkisinin hiç bir riski olmadığını açıklamaktadır, içinizi ferah tutun lütfen, ancak doğum süreci için sadece suyunuz gelmeden sezeryan doğum yapmanız gerekmektedir, eğer ki hpv testiniz pozitif ise normal bir doğum olması durumunda hpv maalesef bebeğinize bulaşabilir. Sağlıklı doğumlar dilerim.
Teşekkür ederim yorumunuz icin emzirmeyi çok istiyroum ama benreki siğil ve malesef eşimde de yenileniyorMerhaba, 10 yıl hpv vücutta kalmaz, sanırım orada bir yanılma söz konusu, hpv testi yaptırmadan buna kesinlik getirmek mümkün değil, siğil sandığınız şeyler farklı lezyonlarda olabilir.
Bu konuda yayınlarını takip etmiş olduğum en önemli hocalar hpv ve bebek emzirme ile ilişkisinin hiç bir riski olmadığını açıklamaktadır, içinizi ferah tutun lütfen, ancak doğum süreci için sadece suyunuz gelmeden sezeryan doğum yapmanız gerekmektedir, eğer ki hpv testiniz pozitif ise normal bir doğum olması durumunda hpv maalesef bebeğinize bulaşabilir. Sağlıklı doğumlar dilerim.
Hsv dediğiniz herpes ise maalesef o konuya çok hakim değilim, ama onun için ayrıca kan testi yaptırabilirsiniz.Hsv hakkında bilginiz var mı varsa eğer bir uçuk kendiliğinden kaç günde geçer
Rica ederim, eşinizin ve sizin siğillerinizi bir an önce yaktırmanızı öneririm, yoksa süreç bu şekilde ilerler maalesef.Teşekkür ederim yorumunuz icin emzirmeyi çok istiyroum ama benreki siğil ve malesef eşimde de yenileniyor
16 54 ve 11 var malesef sizde hangi tipleri varRica ederim. Hpv testi yaptırmış mıydınız peki hiç? Yaptırdıysanız taşıdığınız tip nedir?
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırız1 yıldır tip 18 pozitif maalesef.
Teşekkür ederim hayır birkaç senelik evliyim kolposkopi yaptiramadim teşekkür ederim inşallah bebeğime bir zararım olmaz bunlari düşünmekten dolayı hiç bir şeyden tat almaz oldumMerhaba ben anne değilim evli de değilim fakat hpvyle tanışınca her ihtimali doktorumla konuştum doktorum anneliği etkilemeyeceğini hele ki bebeği hiç etkilemeyeceğini söyledi emzirmekle hpvnin hiçbiri bağlantısı yok rahat rahat emzir bu arada yaşınız kaç 10 yılda nasıl bir süreç yaşadınız ve kolposkopi yaptırdınız mı
Öncelikle çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim hayır birkaç senelik evliyim kolposkopi yaptiramadim teşekkür ederim inşallah bebeğime bir zararım olmaz bunlari düşünmekten dolayı hiç bir şeyden tat almaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?