- Konu Sahibi Tiryandafila
Allah izin verirse belki bugün belki 1 hafta içinde ya da canı ne zaman isterse bebeğimiz dünyaya gelecek inş.
Annem 1 haftadır yanımda bekliyoruz.
Kayınvalidemle 2.5 aydır konuşmuyorum, hem kendi sağlığım için, hem de bebeğimin sağlığı için, hamileliğim boyunca bayağı sıkıntı yaşadım,
öncesinde de sıkıntılar vardı ama hamileliğin verdiği hassaslıkla iyice kaldıramaz oldum ve görüşmedim 2.5 aydır.
Annem geldi ya, her zaman yaptığı gibi eşime söylemiş oda gelmek istiyormuş.
Bense özellikle bu son zamanlar çok stresliyim ve en son görmek istediğim insan eşimin annesi.
Benim annemin şuan yanımda olması kadar doğal birşey var mı, illa kayınvalidenin de yanımda olması mı gerekiyor, hem de aramız bozukken.
Hamileliğim boyunca yaşadıklarım yetmiyormuş gibi doğuma da bu insanın stresiyle gitmek zorundamıyım diye düşünüyorum.
Eşim illa gelsin diye baskı yapmıyor ama ne kadar stresli olduğumun farkında, bana bu konuyu açması bile beni deli etmeye yetti.
Çünkü en başından beri bu curcunayı istemediğimi, doğumda gelmelerini söylemiştim.
Herkes ne zaman doğuracağım diye gözümün içine bakıyor, beklemek zaten yeterince stresli, bir de kayınvalidemin çenesiyle bu son zamanı geçirmek
benim için en büyük eziyet olsa gerek.
Ben eşime gelmesini istemiyorum demekten utanıyorum artık ama ne eşim ne de annesi utanmıyorlar.
Bugün doğursam eşimle de aram bozuk bozuk doğuma gideceğim ve artık bayağı zoruma gidiyor.
Çok mu şey istiyorum acaba eşimden de ,annesinden de?
sakın bacım sakın gelmesin. ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum. ben kızımı 40 gün bile emziremeden süt göğsümde kitlendi sinirden. bu aralar çok hassasım kırarım kırılırım sorun yaşarım annem var zaten gerek yok yorulmasına de güzellikle söyle.