Şu kaynanalar herşeyi yaparlar bi de güler yüz sıcaklık beklerler istediği olmayınca da böyle ortalık karıştırırlar. Allah vicdan merhamet versin hepsine inşallah. Boşver eşini konuşmazsa konuşmasın bebeğini düşün ona odaklan. Lohusalıkta boşvermek pek mümkün değil ama geçecek bu günlerde üzme kendini.Bir hafta önce doğum yaptım bebeğim küvezde kaldı 4-5 gün.Annem geldi doğuma hastaneden çıktığım gün kayinvalidem geldi.Bazen soğuk davranmış olabilirim kayinvalideme ve 5 gün kalıp döndü.Eşim bundan sebep annem ve benimle konuşmuyor.Anneme bunu yaşattığım icin cok vicdan yapıyorum.Sütüm kesilecek diye korkuyorum.16 saat yol geldi benim icin.Kabul ediyorum benim hatamı belkide o çekiyor şuan ama bi an gergin olunca yapıp pişman oluyorum tabi bunda geçmişte yaşananların birikimi de var.Bu durumu nasıl çözmeliyim?
Sakin olun öncelikle.Bir hafta önce doğum yaptım bebeğim küvezde kaldı 4-5 gün.Annem geldi doğuma hastaneden çıktığım gün kayinvalidem geldi.Bazen soğuk davranmış olabilirim kayinvalideme ve 5 gün kalıp döndü.Eşim bundan sebep annem ve benimle konuşmuyor.Anneme bunu yaşattığım icin cok vicdan yapıyorum.Sütüm kesilecek diye korkuyorum.16 saat yol geldi benim icin.Kabul ediyorum benim hatamı belkide o çekiyor şuan ama bi an gergin olunca yapıp pişman oluyorum tabi bunda geçmişte yaşananların birikimi de var.Bu durumu nasıl çözmeliyim?
Denedim ama ağır kelimeler kullanıyor daha kötü oluyorumLohusa kadının kusuruna bakılmayacağını öğrenememiş kişiler için çok da kendinizi üzmeyin.Eşiniz de buna dahil.
Bununla birlikte sonradan pişman olacağınız tavırlarınızı da törpülemeyi öğrenmekte fayda var.
Çok kafama taktım,ille çözmek istiyorum diyorsanız:
Eşinizle tatlı bir dille konuşun,annesine kasıtlı olarak soğuk davranmadığınızı,hormonların etkisiyle farklı ruh hallerine girip çıktığınızı,misilleme yapmasının hoş olmadığını ve annenizin konuyla ilgisi bulunmadığını anlatın.
O zaman kayınvalideden özür dileyin. Eşinizle konuşun şuan normal olmadığınızı yaptıklarınız için pişman olduğunuzu söyleyin.Benimle konuşsun demiyorum en azından annemle konuşsa kadin hem geldi hem bütün masrafımızı çekti.Kayinvalidem 2 saat annem 16 saat uzaklıkta.Sanirim doğumda sadece annem olsun istedim.Kayinvalidem de bebek icin cok şey yaptı çoğu konuda nankörlük etmiş olabilirim ama bedelini annem ödememeli diye dusunuyorum.Siz mutlu olun biz gelmesekte olur gibi konuşuyor annem ve ben cok cok uzuluyorum
Eşinle açikca konus. Dogum so rasi annenin ruh halini anlatan bir yazi okut. Ben bulup okutmustum. Etkili olabilir diye dusunuyorum. Dusuncelerini acikca anlat veya yaz. Ben anlatmakta zorlanip yazmistim ve okumustuBir hafta önce doğum yaptım bebeğim küvezde kaldı 4-5 gün.Annem geldi doğuma hastaneden çıktığım gün kayinvalidem geldi.Bazen soğuk davranmış olabilirim kayinvalideme ve 5 gün kalıp döndü.Eşim bundan sebep annem ve benimle konuşmuyor.Anneme bunu yaşattığım icin cok vicdan yapıyorum.Sütüm kesilecek diye korkuyorum.16 saat yol geldi benim icin.Kabul ediyorum benim hatamı belkide o çekiyor şuan ama bi an gergin olunca yapıp pişman oluyorum tabi bunda geçmişte yaşananların birikimi de var.Bu durumu nasıl çözmeliyim?
Benimle konuşsun demiyorum en azından annemle konuşsa kadin hem geldi hem bütün masrafımızı çekti.Kayinvalidem 2 saat annem 16 saat uzaklıkta.Sanirim doğumda sadece annem olsun istedim.Kayinvalidem de bebek icin cok şey yaptı çoğu konuda nankörlük etmiş olabilirim ama bedelini annem ödememeli diye dusunuyorum.Siz mutlu olun biz gelmesekte olur gibi konuşuyor annem ve ben cok cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?