Bence hiç bencilce değil. Her kadın doğumda en huzurlu hissedeceği kişilerin yanında olmasını ister. Karı koca konuşup önceden bir plan yapmalıydı.ama ne kadar bencilce bir düşünce doğumda sadece annem olsun..
k.validenin de torunu doğuyor onun da oğlunun çocuğu kendi anneniz 16 saat uzaklıkta ki bir şehirden gelirken o kadının 2 saat uzaklıktan gelmemesini istemeniz cidden hoş değil.
ben lohusalık psikolojisiyle yaptığınızı düşündüm ama siz öncesinde bence kendinizi koşullamışsınız
eşinizin sizin annenize yaptıklarına üzülürken sizde onun annesine kötü davranmışsınız
bence k.validenizi arayıp gönlünü alın,anneniz gitmeden her şey tatlıya bağlansın
O halde hiç vicdan yapmayın.Denedim ama ağır kelimeler kullanıyor daha kötü oluyorum
ben lohusayken cinayet işlemediğime şükrediyorum
eşiniz biraz anlayışlı olsun abartmasın
Ne yaptığınızın farkındasınız. Yuz asmış olabilirim , nonkörlük etmiş olabililirim vs vs. Pardon da annesine vermediğiniz değer göstermediğiniz saygıyı kendi annenıze istiyorsunuz . İster 6 ister 16 saat olsun hiç farketmez. Hatalısınız (Sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak yazdım)Benimle konuşsun demiyorum en azından annemle konuşsa kadin hem geldi hem bütün masrafımızı çekti.Kayinvalidem 2 saat annem 16 saat uzaklıkta.Sanirim doğumda sadece annem olsun istedim.Kayinvalidem de bebek icin cok şey yaptı çoğu konuda nankörlük etmiş olabilirim ama bedelini annem ödememeli diye dusunuyorum.Siz mutlu olun biz gelmesekte olur gibi konuşuyor annem ve ben cok cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?