Doğum videoları izlenmeli mi?

it1983

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
98
71
Merhaba arkadaşlar. Normal doğum yapmak istiyorum Allah izin verirse. Genel görüşün aksine ben nedense sezaryenden daha çok korkuyorum. Normal doğumu korkusuz bir şekilde yapmak önemli biliyorsunuz. Normal doğum videoları izledim bir kaç tane evde doğum. Gayet güzeldi. Ama olumsuz bir görüntüyle karşılaşıp etkilenmek istemiyorum. Aranızda doğumdan önce izleyen var mı normal doğum videoları? Sizce izlemeli miyim tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim...

ben de arada izliyorum ama kendimi de çok kaptırmamak için aşırıya kaçmıyorum kötü bir durum görecek gibi oldum mu hemen kapatıyorum etkilenmemek için. aslında izlememek en güzeli çünkü herkesin doğumu farklıdır bence.

İzlemeyin herkesin doğumu farklı.
Gereksiz yere empati yapma durumu olur etkilenirsiniz.
İyi birşey değil

Ben hem sezeryan hem de normal doğum videoları izlemiştim . Sezeryan videoları daha çok korkutmuştu . Neler yaşayabileceğimi bilmek adına izlemeyi tercih etmiştim .
Çok etkilenirsen izleme tabii .

Bekarken izlemistim. Yabanci kadinlar evde ev ahalisinin icinde rahat rahat doguruodu :))) baska da izlemedim. Benim dogumum hic onlarinki gibi kolay olmadi. Kadinlar 2 ikinmayla bebegi doguruodu ama ben yarim saat ikinmayla ustten bastirmayla anca dogurdum :KK70:

Merhaba arkadaşlar. Normal doğum yapmak istiyorum Allah izin verirse. Genel görüşün aksine ben nedense sezaryenden daha çok korkuyorum. Normal doğumu korkusuz bir şekilde yapmak önemli biliyorsunuz. Normal doğum videoları izledim bir kaç tane evde doğum. Gayet güzeldi. Ama olumsuz bir görüntüyle karşılaşıp etkilenmek istemiyorum. Aranızda doğumdan önce izleyen var mı normal doğum videoları? Sizce izlemeli miyim tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim...

discovery channel'ın belgeselleri var hamilelik ve normal doğumla ilgili. hiç korkunç değiller, insanın hemen doğurası geliyor :) onları izlemende bir sakınca yok bence

X