Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştı bebeğimin ismi yok ☹

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
43
Derdime çare arıyorum 8. Ay'a girmiş bulunmaktayız. Bebeğimiz erkek fakat henüz isme karar veremedik benm istediğimi eşim istemiyor onun istedigini de ben istemiyorum insanın kendi çocugu olumca hiçbirşeyi yakıştıramıyor sanırım çok zorda kaldım değişik isim önerisi olan varmı ? ☹☹☹

Birisi degisik isim ariyorum diyince bir fikra var o geliyor aklima. Kadin cami hocasina gidiyor isim konusunda yardim almak icin . Hocada sayiyor Kuran dan bilindik isimler. Kadin begenmiyor “ hocam hem Kuran da gecsin hemde kimse de bulunmasin istiyorum” diyor. Cami hocasida “ o zaman firavun koy demis. Hem Kuran da geciyor hemde kimsede yok “ diyor.

Berat , eray , cihat , tugrul, eymen, duha isimlerini seviyorum

Oda güzelmiş ☺

Bende yeni doğum yaptım henüz 1 aylık oğlum var adı Bekir Umut.

Arda, Kıvanç beğendiğim isimler

Atalay erdinç isimlerini çok beğeniyorum muhammed de çok güzel bir isim ama muhammedin yanına muhakkak başka bir isim ekleyin

Hayatım boyunca arzu ettiğim ama eşimi ikna edip koyamadığım isim ‘Baray’ dır.
Başı sonu olmayan, ezeli, sonsuzluk anlamı taşır.
Ve ters okunuşu da beni çok etkiler.

İlişkinizle ilgili bir animiz var mı?
Sizin için değerli birsey? Mesela tanistiginiz gün yagmurda islandiydaniz yağmur, onun doğduğu şehirden de senin doğduğun şehirden de geçen bir nehirin adı gibi şeyler.
Benim favori ismim kızda da erkekte de cihan mesela. Dünya demek. Özel bir anlamı da var benim için ve kesinlikle istediğim isim bu.
Ama farklı derseniz hem farklı hem l Noyan ve urungu isimli arkadaşlarım vardı, ikisi de türk tarihinden isimlermis. Farklı da :)

Atlas, Tuğra, Bilge Kaan, Ateş, Ege, Alex, Mustafa Kemal vb..
Beğendiklerim hem öz hemde modern isimler çoğu benim favorim Alex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…