Oda güzelmiş ☺Birisi degisik isim ariyorum diyince bir fikra var o geliyor aklima. Kadin cami hocasina gidiyor isim konusunda yardim almak icin . Hocada sayiyor Kuran dan bilindik isimler. Kadin begenmiyor “ hocam hem Kuran da gecsin hemde kimse de bulunmasin istiyorum” diyor. Cami hocasida “ o zaman firavun koy demis. Hem Kuran da geciyor hemde kimsede yok “ diyor.
Berat , eray , cihat , tugrul, eymen, duha isimlerini seviyorum
Ben deniz ismini çok severim ama ilerde mail olayı filan kız mı erkek mı anlaşılmıo ya acaba sorun olur mu?Oğlumun adı deniz değişik değil ama çok güzel isim
Arda, Kıvanç beğendiğim isimlerDerdime çare arıyorum 8. Ay'a girmiş bulunmaktayız. Bebeğimiz erkek fakat henüz isme karar veremedik benm istediğimi eşim istemiyor onun istedigini de ben istemiyorum insanın kendi çocugu olumca hiçbirşeyi yakıştıramıyor sanırım çok zorda kaldım değişik isim önerisi olan varmı ? ☹☹☹
Atalay erdinç isimlerini çok beğeniyorum muhammed de çok güzel bir isim ama muhammedin yanına muhakkak başka bir isim ekleyinDerdime çare arıyorum 8. Ay'a girmiş bulunmaktayız. Bebeğimiz erkek fakat henüz isme karar veremedik benm istediğimi eşim istemiyor onun istedigini de ben istemiyorum insanın kendi çocugu olumca hiçbirşeyi yakıştıramıyor sanırım çok zorda kaldım değişik isim önerisi olan varmı ? ☹☹☹
Gurur güzel isim olarak ama dinimizde gurur yapmak uygun değil onurlu olmak daha doğru ya isim de etkili derler..Sınıf arkadaşımın adı Gururdu.
Bence çok güzel bi isim Gurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?