Doğum yaklaştı belirtiler nedir ?

Gizemalmina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
34
9
1
31
Kızlar 37 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah :) geçen hafta 4 cm açıklık vardı bu hafta kontrolde nst de sancı olmadığı için doktorum tekrardan muayene etmedi.Siz Doğuma giderken ne gibi belirtiler yaşadınız ve 4 cm açıklık olup ne kadar sürede Doğum yaptınız . Bu arada terzi kendi söküğünü dikemezmiş derlerdi inanmazdım hemşireyim ama kendi sorularımı yanıtlayamıyorum. :)

Benimde suyum gelmedi nişanım geldi 4 cm açıklık var ama yaklaşık 1-2 haftadır böyle . Suyumda gelmiyor işin ilginç yanı :)

Benimde yaklaştı canım dogum ama açıklık yoktu en son su an durum ne oldu bilmiyorum:(

Anladım canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza . Benim açılmam oluyor çok şükür ama yine de korku var tabi epidural normal düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.sen kaç haftalık gebesin canım ?

39 hafta yeni gördüm . Bol bol hurma ye papatya çayı iç ben çok faydasını gördüm 4 cm açıklık var ama sadece adet sancısı gibi sancılarla oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin

39 hafta yeni gördüm . Bol bol hurma ye papatya çayı iç ben çok faydasını gördüm 4 cm açıklık var ama sadece adet sancısı gibi sancılarla oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Evet canım hurma yemek lazım iyi hatırlattın kac tane yiyorsun günlük

Ooo iyi yiyormuşsun sen ya maşallah ☺️☺️ Doğumun da kolay olur inşallah :) normal doğum mu istiyorsun ?
Evet canım insallah normal dogum istiyorum. İste acılma falan olsa bi hazırlık görülse iyi olacak. Az kaldı benim bebekte baya kilolu olabilir

Benim doktorum da öyle dedi bizde epidural normal doğum istiyoruz açıklık 4 cm olduğu için 3 ekime kadar olmazsa eğer 3 ekim de suni sancı ile alacak ☺️

Back
X