Doğum yaklaştımı anlamıyorum

Aysenur159951

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
29
3
1
İyi geceler hanımlar acil Bi sorum var ben 38 haftalık hamileyim nişan gelmesi olup olmadığını anlamıyorum normal de önceden beri akıntım var beyaz renkte günlük çamaşır değiştiriyorum ya akıntım olduğu için nişan gelip gelmediğini anlamadım Nasıl bişey bu nişan miktarı fazla mı rengi Nasıl o akınca hissedermiyim ağrı verir mi lütfen yardımcı olun ilk gebeliğim çok bilgim yok

İyi geceler hanımlar acil Bi sorum var ben 38 haftalık hamileyim nişan gelmesi olup olmadığını anlamıyorum normal de önceden beri akıntım var beyaz renkte günlük çamaşır değiştiriyorum ya akıntım olduğu için nişan gelip gelmediğini anlamadım Nasıl bişey bu nişan miktarı fazla mı rengi Nasıl o akınca hissedermiyim ağrı verir mi lütfen yardımcı olun ilk gebeliğim çok bilgim yok
Benim de ilk hamileliğim pek bilgim yok ama pembemsi renkte olduğunu duydum gelenlerden. Senin çok az kalmış Allah hayırlısıyla, sağlıkla kurtulmanı nasip etsin inşallah..

her gebelik te nişan gelmez,suyunuz gelir ,yada hafif kanama olur(bu nişandır zaten),sancınız olur bu durumda mutlaka doktora gidin

nisan olan akinti tipaç galiba turkçesi
saydam renkde akiskan ve parmak arasinda kayyor gibi bisey oluyor
anlatmasida zor ama klasik beyaz akintidan farkli olunca farki gorursun bence
farkedemesende çok onemli deil , dogum için sanci lazim 10 cm açiklik lazim
oyle nisan geldi diye pirt diye dogmaz çocuk :)
hayirli dogumlar

Back
X