dogum yapacagım hastane evimize uzak

prettypretty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
108
24
merhaba kızlar, henüz daha doğumuma süre var, ama yıllardır gittiğim doktorumun hastanesi bizim eve biraz uzak, arabayla 1 saat kadar uzak, şimdi kontrollere rahatça gidiyorum o ayrı tabii de, trafik sıkıntısı olabilecek bir bölgede. doktoruma cok güvendiğim için , ondan kopamadım, sizce bu sorun olur mu , bu arada henüz daha bu haftadan, sezeryan mı yoksa normal mi olacak hic belli değil, sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Allah yardım etsin hepimize, sizler ne düşünüyorsunuz ???? doğum yaklaştıkça zaten sıkı takipte olacaksın, neyin ne olacağı belli olur, cok da stres yapma mı dersiniz .. ne dersiniz kızlar:110:

yardımcı olabilecek kimse yok mu ? : ( tecrübeli arkadaşlar belki fikir paylaşabilir, sizdeki durumlar nedir ..

Cnm ha diyince doğum olmuyor zaten normal doğumun da bir süreci var sancıların başlayınca yola çıkarsan gayet rahat yetişirsin ben kızımı suni sancı alarak doğum yaptım çünkü rahim açılmıştı ve sancım yoktu suni sancıyla bile 2 saat sürdü sancı evresi ve doğum.. Normal sancıyla 10-12 saat sürende var 3-5 saat sürüp doğuranda var en hızlısı suni sancı onda bile 2 saat sürüyor sıkıntı yapma bence akışına bırak sancıların sıklaşmadan yola çıkarsın suyun da gelmemiş olur..

Cnm ha diyince doğum olmuyor zaten normal doğumun da bir süreci var sancıların başlayınca yola çıkarsan gayet rahat yetişirsin ben kızımı suni sancı alarak doğum yaptım çünkü rahim açılmıştı ve sancım yoktu suni sancıyla bile 2 saat sürdü sancı evresi ve doğum.. Normal sancıyla 10-12 saat sürende var 3-5 saat sürüp doğuranda var en hızlısı suni sancı onda bile 2 saat sürüyor sıkıntı yapma bence akışına bırak sancıların sıklaşmadan yola çıkarsın suyun da gelmemiş olur..

canımcım cok teşekkür ederim , rahatlattın beni , her seyi dert eden ben, şimdi de bunu kafama taktım, inşallah hepimize sağlıkla tamamlamak nasip etsin .

canımcım cok teşekkür ederim , rahatlattın beni , her seyi dert eden ben, şimdi de bunu kafama taktım, inşallah hepimize sağlıkla tamamlamak nasip etsin .
Amin cnm inşallah hiç kafana takma içine sinen dr önemli doğum bu insan herşey kusursuz olsun istiyor iyi düşün iyi olsun neyi düşünürsen onu çekersin..:KK68:

X