Doğum yapacak hastane bulamiyorum!!!

6erym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.410
1.006
83
36
Merhaba hanimlar malum korona virusu sebebiyle istanbulda ki hastanelerin buyuk kismi pandemi hastanesi oldu.ben de bagcilar egitim arastirma da dogum gerceklestirecektim ve kontrollerim orada devam ediyor riskli gebelik.olmasi sebebiyle 15 te 1 muayene olup ayda 1 perinatologa muayene oluyordum fakar son randevum iptal.edildi ve hastanenin pandemi hastanesine donustugunu dogumhanesinin dahi kapandigi soylendi bakirkoy ve kanuni de ayni durumda geriye bir bahcelievler devlet kaldi onun da akibeti belli degil 33.haftadayim erken dogum riskim var ben ne yapacagim benle ayni durumda olanlar ne yapiyor???

Aynı durumdayım riskli gebeliğim var. Tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birinin suyumda azalma var her hafta çapada perinatolojideydim. Maalesef karantina hastanesi oldu ve kendinize hastane bulun dediler :) şuan doğumu değil konrollerimin derdindeyim aslında ümraniyeye yönlendirdiler beni perinatoloji varmış fakat onunda akıbeti belli değil şuan için . Perinatolojiye girebilmeniz için de önce kadın doğuma muayene olmanız gerekiyo ordan sevkle takibe alabiliriz anca dedi. Eyüp devlete randevu verdiler. Tam gittiğim gün doktor koronolu bi hastaya bakmış ve randevumu iptal ettiler hastaneden çıkmadan yeni bi koronolu hasta geldi :) yarın ümraniyeye kadın doğuma randevu bulduk oraya gidicem ama çok tedirginim. Çok sıkıntılı bi zamana tevafuk ettik. Rabbim yolumuzu açsın ne diyim ..

Özel hastane baksanız olmaz mı ?

Esim virus sebebiylw isten cikarildigindan ve bastan beri devlet hastanesi planladigimizdan butce ayiramadik
İşten mi çıkartldı eşn çok üzüldüm canm inşaALLAH bulabilirsin içine sinen bir hastane

Esim virus sebebiylw isten cikarildigindan ve bastan beri devlet hastanesi planladigimizdan butce ayiramadik
Özel hastanelerde pandemi sebebiyle özel devlet ayrımı kalmadı dediler bir danışın isterseniz

182 arar mısınız bi görüşün epey ilgileniyorlar. En azından hastaneler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizin de riskli gebelik , kapsamlı da bi hastane lazım doktorunuz küvez,yoğun bakım ihtimalinden bahsetti mi hiç ?

Özel hastanelerde pandemi sebebiyle özel devlet ayrımı kalmadı dediler bir danışın isterseniz
Keşke öyle olsaydı. Perinatolog ararken özellere de çok baktım. Çoğunun doktoru gelmiyor virüs sebebiyle bi kısmı bölümü kapatmış. Doktor olan yerler de tek muayeneye 700 ila 975 tl arası ücret istediler.

Yok artık pandemi kurulları kurulacak dediler olmazsa valiliğe başvurup çare bulunmasını isteyeceksiniz inşallah en kısa zamanda çare bulunur Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebeğinizle

182 yi aradigimda yapabilecegimiz birsey yok diyorlar hastaneyle gorusuyorum baska hastanebakin bizlik bisey yokdiyor acikcasi muhattab yok cildiricam.dr erkendogum olursa 36 haftayi tamamlayana kadar kuvozde kalabilir dedi suan 33 teyim 3 hafta dah dayansa iyi bari yalanci sancilar cok sıklasti legen kemigine agrilar vurmayabasladi artik

Yok artık pandemi kurulları kurulacak dediler olmazsa valiliğe başvurup çare bulunmasını isteyeceksiniz inşallah en kısa zamanda çare bulunur Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebeğinizle
Evet ozeller cok ciddi paralar istiyor suan gebeleri dusunen kimse yok ne valilikne hastaneler ne saglik bakanligi hatti kimsenin umrunda degil

Aminnn Rabbim razı olsun umarım tez vakitte yoluna girer herşey

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun. Bizlik bi durum yok diyo herkes e bu gebeler kimlik durum söylesinler bari ona başvuralım ya . 3 haftadır kontrol için irtibata geçtiğim heryerden geri çevrildim haftalık 1000 liraları verecek güçte de değiliz şuan napıcağımı ben de inan hiç bilmiyorum..
Umarım miniğiniz 36yı bile geçer sağlık sıhhatle gelir kollarınıza tabi benimkiler de inşallah..

Tesekkur ederim sanirim sizde 30 haftadasiniz her an koronamiyim şüphesiyle yasamak zaten zor her oksurugumde her nefesimin tikanmasinda veya her ates basmasinda eyvah kaptim diyorum o ayri dert hadi kapmadiysam da hastanede kaparsam ne olucak onu da gectim artik kaparsak bebek ve ben yasarmiyiz diger 2 cocugum ne olucak

Rabbim sizjnde yardimciniz olsun

Evet 30. Haftamdayım. Ben de cuma gününden beri biraz paranoya yaptım sanırım. Hastaneye gittim geldim kendimi hasta hissediyorum. Gidip gelip ateşimi ölçüyorum hastaneler hiç güvenli değil ki . Gitsen bi türlü gitmesen olmuyo rabbim evlatlarınıza bağışlasın biz tedbirimizi alıyoruz elden başka bişey gelmiyor..

Valla çok sinirlendim su hasthane olaylarına ve ozellerin o kadar para istemesine çağırın bir TV kanalı yapın iki konuşma bakın tüm hastaneler size aciliyormu acilmiyormu valla insanı yapmayacağı şeylere zorluyorlar

Vallahi aklima da gelmedi degil sonunda bu olucak sanirim

Bahcelievler devlet hastanesi de o sekilde diye biliyorum ben.
Bence twitterdan Haluk Levent e yazin. Size en kolay ve cabuk o yardimci olabilir gibi geliyor. Çünkü erken dogum riskiniz var .
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin ins. Allah yardimciniz olsun.

Sadece kadın doğum üzerine olan devlet hastaneleri var. Onları araştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…