Esim virus sebebiylw isten cikarildigindan ve bastan beri devlet hastanesi planladigimizdan butce ayiramadikÖzel hastane baksanız olmaz mı ?
İşten mi çıkartldı eşn çok üzüldüm canmEsim virus sebebiylw isten cikarildigindan ve bastan beri devlet hastanesi planladigimizdan butce ayiramadik
Özel hastanelerde pandemi sebebiyle özel devlet ayrımı kalmadı dediler bir danışın istersenizEsim virus sebebiylw isten cikarildigindan ve bastan beri devlet hastanesi planladigimizdan butce ayiramadik
182 arar mısınız bi görüşün epey ilgileniyorlar. En azından hastaneler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizin de riskli gebelik , kapsamlı da bi hastane lazımEsim virus sebebiylw isten cikarildigindan ve bastan beri devlet hastanesi planladigimizdan butce ayiramadik
Keşke öyle olsaydı. Perinatolog ararken özellere de çok baktım. Çoğunun doktoru gelmiyor virüs sebebiyle bi kısmı bölümü kapatmış. Doktor olan yerler de tek muayeneye 700 ila 975 tl arası ücret istediler.Özel hastanelerde pandemi sebebiyle özel devlet ayrımı kalmadı dediler bir danışın isterseniz
Yok artık pandemi kurulları kurulacak dediler olmazsa valiliğe başvurup çare bulunmasını isteyeceksiniz inşallah en kısa zamanda çare bulunur Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebeğinizleKeşke öyle olsaydı. Perinatolog ararken özellere de çok baktım. Çoğunun doktoru gelmiyor virüs sebebiyle bi kısmı bölümü kapatmış. Doktor olan yerler de tek muayeneye 700 ila 975 tl arası ücret istediler.
182 yi aradigimda yapabilecegimiz birsey yok diyorlar hastaneyle gorusuyorum baska hastanebakin bizlik bisey yokdiyor acikcasi muhattab yok cildiricam.dr erkendogum olursa 36 haftayi tamamlayana kadar kuvozde kalabilir dedi suan 33 teyim 3 hafta dah dayansa iyi bari yalanci sancilar cok sıklasti legen kemigine agrilar vurmayabasladi artik182 arar mısınız bi görüşün epey ilgileniyorlar. En azından hastaneler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizin de riskli gebelik , kapsamlı da bi hastane lazımdoktorunuz küvez,yoğun bakım ihtimalinden bahsetti mi hiç ?
Evet ozeller cok ciddi paralar istiyor suan gebeleri dusunen kimse yok ne valilikne hastaneler ne saglik bakanligi hatti kimsenin umrunda degilYok artık pandemi kurulları kurulacak dediler olmazsa valiliğe başvurup çare bulunmasını isteyeceksiniz inşallah en kısa zamanda çare bulunur Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebeğinizle
Aminnn Rabbim razı olsunYok artık pandemi kurulları kurulacak dediler olmazsa valiliğe başvurup çare bulunmasını isteyeceksiniz inşallah en kısa zamanda çare bulunur Allah'ım sağlıkla kavuştursun bebeğinizle
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun. Bizlik bi durum yok diyo herkes e bu gebeler kimlik durum söylesinler bari ona başvuralım ya . 3 haftadır kontrol için irtibata geçtiğim heryerden geri çevrildim haftalık 1000 liraları verecek güçte de değiliz şuan napıcağımı ben de inan hiç bilmiyorum..182 yi aradigimda yapabilecegimiz birsey yok diyorlar hastaneyle gorusuyorum baska hastanebakin bizlik bisey yokdiyor acikcasi muhattab yok cildiricam.dr erkendogum olursa 36 haftayi tamamlayana kadar kuvozde kalabilir dedi suan 33 teyim 3 hafta dah dayansa iyi bari yalanci sancilar cok sıklasti legen kemigine agrilar vurmayabasladi artik
Tesekkur ederim sanirim sizde 30 haftadasiniz her an koronamiyim şüphesiyle yasamak zaten zor her oksurugumde her nefesimin tikanmasinda veya her ates basmasinda eyvah kaptim diyorum o ayri dert hadi kapmadiysam da hastanede kaparsam ne olucak onu da gectim artik kaparsak bebek ve ben yasarmiyiz diger 2 cocugum ne olucakRabbim yâr ve yardımcınız olsun. Bizlik bi durum yok diyo herkes e bu gebeler kimlik durum söylesinler bari ona başvuralım ya . 3 haftadır kontrol için irtibata geçtiğim heryerden geri çevrildim haftalık 1000 liraları verecek güçte de değiliz şuan napıcağımı ben de inan hiç bilmiyorum..
Umarım miniğiniz 36yı bile geçer sağlık sıhhatle gelir kollarınızatabi benimkiler de inşallah..
Rabbim sizjnde yardimciniz olsunRabbim yâr ve yardımcınız olsun. Bizlik bi durum yok diyo herkes e bu gebeler kimlik durum söylesinler bari ona başvuralım ya . 3 haftadır kontrol için irtibata geçtiğim heryerden geri çevrildim haftalık 1000 liraları verecek güçte de değiliz şuan napıcağımı ben de inan hiç bilmiyorum..
Umarım miniğiniz 36yı bile geçer sağlık sıhhatle gelir kollarınızatabi benimkiler de inşallah..
Evet 30. Haftamdayım. Ben de cuma gününden beri biraz paranoya yaptım sanırım. Hastaneye gittim geldim kendimi hasta hissediyorum. Gidip gelip ateşimi ölçüyorumTesekkur ederim sanirim sizde 30 haftadasiniz her an koronamiyim şüphesiyle yasamak zaten zor her oksurugumde her nefesimin tikanmasinda veya her ates basmasinda eyvah kaptim diyorum o ayri dert hadi kapmadiysam da hastanede kaparsam ne olucak onu da gectim artik kaparsak bebek ve ben yasarmiyiz diger 2 cocugum ne olucak
Vallahi aklima da gelmedi degil sonunda bu olucak sanirimValla çok sinirlendim su hasthane olaylarına ve ozellerin o kadar para istemesine çağırın bir TV kanalı yapın iki konuşma bakın tüm hastaneler size aciliyormu acilmiyormu valla insanı yapmayacağı şeylere zorluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?