Doğum yapacak hastane bulamiyorum!!!

pandemi hastanesinde salgına bakılıyor sadece. Özellerin para talep etme durumu var ki ediyorlar. Doğum için ayrı hastanelere yönlendirme yapıyorlar. Yani özel hastane pandemi hastanesiyse salgından başka vakka almıyorlar.
Allah hepinizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun korkma dua et. Kadın doğum hastaneleri mı kabul etmiyor şimdi nasıl iş bu Allah im bitsin geçsin bu günler biran önce

Canim sabah haberlerine yaz gundeme gelsin hatta bizde destek olalim yazalim ilk bebegin mi

Bizim burda da dogum hastanesi kapanmis dogumu yakin olan hastalar icin ayrilmaliydi herkes bir kaygi icinde

Canim sabah haberlerine yaz gundeme gelsin hatta bizde destek olalim yazalim ilk bebegin mi
3.bebegim show ve fox un whats app ihbar hatlarina yazdim sonuc yok cimere yazdim sonuc yok baska biseyde gelmedi aklima ozele gidinndiyolar rahatliga bakarmisin ozele.gideyim de devlet karsilayacak ozaman bu benim problemim degil yani

C
Canim hangi sehirdesin bizim Burdaki kadin dogum aliyormus refaketci olmadan basindaki hemsireler ilgileniyormus
Merhaba suan etrafimda ki tum devletler pandemi ve kovit19 hastalari yigilmia durumda ozel.kent hastanesine gidicem dogum icin ama daha once hic gitmedigim.cevremde de giden olmayan biyer nasil bir hastane bilmiyorum sennerdesjn ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…