Doğum yapalı 1 ay oldu dikişlerim hala duruyo, bide makatta ağrı yardım

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
Arkadaşlar doğum yapalı tam 1 ay oldu ve hala ki dikişlerim düşmedi arada ağrı var bide makatta da ağrı başladı , benim gibi olan yada bu konuyla ilgili fikri olan lütfen yazsın

Yakubum----- mrb arkadaşım normal doğumsa eğer bende dikiş konusunda sıkıntı yaşadım doktorun uyarısına rağmen dinlemeyip yatmak yerine her gelen misafirle oturdum ve dikişlerim patladı. 2. defa dikiş atıldı düzelmesi 3 ayı buldu dikişlerim bnmde zor düştü aynı şekilde makat ağrısı yaşadım furacin, madecassol,vajinorm kremleri kullandım sırasıyla dikişlerim için merak etme bir kaç ay içinde düzeliyo insana hiç geçmicekmiş gibi gelsede

Gerçekten hiç geçmiycek gibi , bu hafta tekrar doktora gidicem , normal doğum hiçde kolay deil, doğurırken acı, doğumdan sonra yine acı , geçsin artık istiyorum , 1 hafta 10 günde düşüyodu güya , öyle dediler hep

Merhaba eceonur, konunun üzerinden çok geçmiş ama aynı problemi bende yaşadım. Dediğin gibi sızısının geçmesi 3 ayımı aldı benim de ( Peki dikiş yerlerinde sertlik hissediyormuydun hiç? Yani skar dokusu sertmiydi? Ben şuan bu durumdan oldukça rahatsızım da. İlişki sırasında da hassasiyet yaşıyorum hala bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…