Doğum yapan anneler bakabilir mi?

lunamovas

GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı…
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
1.166
416
53
36
Doğum yapan anneler bebeklerinizin 6-7-8 haftalık karından ultrason resimlerini ve cinsiyetlerini paylaşabilir misiniz acaba?

o haftalarda kese belli oluyor sadece, bebek görünmüyor ki

bu oğlumun ultrasonu

diğeride kızımın ultrasonu

Eklentiler

• IMG_20230125_112038.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 36
Eki Görüntüle 3215089
bu oğlumun ultrasonu

diğeride kızımın ultrasonu
Canım teşekkür ederim paylaştığın için. Konuma göre cinsiyet tahmini doğru mu çıkacak acaba diye merak ediyordum. Soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar. Ama senin bebeklerde sanki ortada duruyor değil mi?

Beyaz bir leke gibi duruyor canım kalp atışı bile görülüyor, doktor gösteriyor hatta

Benim hafızada hiç hamilelik ve yenidoğan dönemi yok dkfkf şimdi baktım evet beyazlar benim bir kız, biri erkek ama ultrasonda hangisi olduğunu bilemediğim için paylaşmadım. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Benim hafızada hiç hamilelik ve yenidoğan dönemi yok dkfkf şimdi baktım evet beyazlar benim bir kız, biri erkek ama ultrasonda hangisi olduğunu bilemediğim için paylaşmadım. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Canım aslında tarihlere baksan anlarsın. Zahmet olmazsa paylaş lütfen

Kızlar hadi paylaşım yapın ya

Canım aslında tarihlere baksan anlarsın. Zahmet olmazsa paylaş lütfen

Telefondaki fotoğrafta kenar kısmı çekmemişim, fiziki olarak ultrason fotoğraflarına şuan bakamam çocuklardan dolayı, akşam uyuttuktan sonra bakıp fotoğraf atmaya çalışacağım

Telefondaki fotoğrafta kenar kısmı çekmemişim, fiziki olarak ultrason fotoğraflarına şuan bakamam çocuklardan dolayı, akşam uyuttuktan sonra bakıp fotoğraf atmaya çalışacağım
Tmm önemli değil canım. Müsait olursan atarsın. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…