dogum yapan anneler bakarmisiniz????

Emrens

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
207
12
318
Muğla
Mrb arkadaşlar 27 haftalık hamileyim nasipse şubatta doğum yapicam şimdiden heyecan merak korku çok karisik duygular içindeyim.sormak istediğim su: nette okudum doğuma yakin perine bölgesine yapilan masaj doğumun dikişsiz olmasında yardimci oluyormuş bunu deneyen ve faydasini gören varmi??? Bide dikiş atilirken hissediliyormu bu beni acayip korkutuyor.paylasimlarinizi bekliyorum

Bencede öylede böylede dikiş oluyor uyuşturulursan hissetmiyosun ama beni uyuşturmadan diktiler gayette hissettim....

cnm masaj bnde yaptım z. yağıyla ama yine dikişim var. çk kolay bi normal doğum yaptım inş. senn de öle olur bi saate doğurursun cnm. hiç acımadı çk şükür..

Dikiş öyle yada böyle olacaktır. .
Uyusturulacagi icin birsey hissetmezsiniz..dikildigini hissetseniz bile ağrı duymazsiniz
Allahim sağlıkla kavustursun yavrunuza..

Valla öyle böyle o dikiş oluyor yani

Bencede öylede böylede dikiş oluyor uyuşturulursan hissetmiyosun ama beni uyuşturmadan diktiler gayette hissettim....

cnm masaj bnde yaptım z. yağıyla ama yine dikişim var. çk kolay bi normal doğum yaptım inş. senn de öle olur bi saate doğurursun cnm. hiç acımadı çk şükür..

Dikiş öyle yada böyle olacaktır. .
Uyusturulacagi icin birsey hissetmezsiniz..dikildigini hissetseniz bile ağrı duymazsiniz
Allahim sağlıkla kavustursun yavrunuza..

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım arkadaşlarında dediği gibi öyle yada böyle o dikiş oluyor yani

Hepinize tsk ederim cevaplariniz için.umarim kolay bi doğum olur. kim varsa Rabbim bi avazda kurtarsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…