Bebek Beslenmesi Doğum yapan ocak anneleri bebeklerimizin sorunlarını paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizim göbeğimizde 10,gün düştü kordon kalınmış,bide dr alkolle pansuman yaptıktan sonra ustunu çok sarmayın hava alsınkı cabuk kurur demişti,göbek düşmeden banyo yapmadık biz walla,

primanın yanından kaka sızdırma bizede oldu bikaç defa,özellilke bol sıvı şekilde yaptığında,yada ust uste kakasını yapmış ondan sanırım,çok sık altını açıorum ama yınede olmuştu,
zeynepcim çok geçmiş olsun,umarım kısa zamanda atlatırsınız

bizdede bazen sol gözunde çapaklanma oluodu ,sulanıodu dewamlı,bekledik geçmedi,etrafımdkı herkes sütünden 1 damla damlat dedi,ısrarla dr lafı dinlememe rağmen bır deneyeyım dedım kızlar,
sütü damlattım geçti,aklınızda olsun,bazen büyükleride dınlemek gerekıo

kızlar sezeryan olanlara sorum akıntınız ne durumda acaba.benim 2 gün bişey gelmiyo.sonra yoğun bi kanamam oluyo.herkeste böylemi acaba?

glabella, yakaladım seni :) nbr, nasıl oldun, bebişin nasıl..

ben de haftaya bugün beyhekimde doğuma giricem..bilmem gereken bişey var mı hastane hakkında..

kızlar sezeryan olanlara sorum akıntınız ne durumda acaba.benim 2 gün bişey gelmiyo.sonra yoğun bi kanamam oluyo.herkeste böylemi acaba?

canım benım ilk 1 hafta -10 gün yoğun şekılde kanamam oldu,şimdi 2 haftayı gerıde bıraktım şu an lekenme şeklınde gelıo yıne,bazen dediğin gıbı hiç gelmıo ertesı gun yıne aynı

kızlar doktora gittik biz bugün,acile:((
kızım 2 gündür hiç uyumuodu hep gazını çıkarmaya çalışıodu,kıpkırmızı oluodu:((
röntgenini çektiler doktor ne olmuş buna dedi,sırf gaz,soona lahman gibi bişi yaptılar kızımın canı çookk yandı benim de tabi...ama soona bi rahatladı,sırtına kadar kaka yaptı velet şimdi uyuo misler gibi aman aklınızda olsun uzun sürerse gidin doktora bebek rahatlasın:))
bizim teşekkürlerimiz nerde bu arada ben de görünmüo ben de burdan teşekkür edeyim bare:)))
ayrıca ben kanaman kesilsin die ilaç kullandım ama hala birascık pembelik var..

kızlar doktora gittik biz bugün,acile:((
kızım 2 gündür hiç uyumuodu hep gazını çıkarmaya çalışıodu,kıpkırmızı oluodu:((
röntgenini çektiler doktor ne olmuş buna dedi,sırf gaz,soona lahman gibi bişi yaptılar kızımın canı çookk yandı benim de tabi...ama soona bi rahatladı,sırtına kadar kaka yaptı velet şimdi uyuo misler gibi aman aklınızda olsun uzun sürerse gidin doktora bebek rahatlasın:))
bizim teşekkürlerimiz nerde bu arada ben de görünmüo ben de burdan teşekkür edeyim bare:)))
ayrıca ben kanaman kesilsin die ilaç kullandım ama hala birascık pembelik var..

ayyy kıyamam ya,çok geçmiş olsun,rahatlamıştır hemde nasıl şimdi,
canım nie kanama kesılsın die ilaç kullandınkı,sonuşta rahimdeki pis kanın akması temizlenmesi gerek

saol canım çok rahatladı valla :))
doktorum kullan dedi,eczacım da ..o kadar kanamana gerek yok dediler,ben bilmem onlar bilir:))

merhaba kızlar esracım ii yapmışsın böle bi konu açmakla
bizde de gaz sorunu var kıpkırmızı oluyo pırtlayana kadar sürekli ıkınıyo
bizimde göbişimiz 6.gün de düştü ama ıkınmaktan kanadı bi kaç gün sonra dr k vitamini yaptı iğne olarak...allahtan şimdi durdu kanamamız...
benimde kanamam belli olmuyo bazen yoğun bazende akıntı şeklinde..
ben nurse harveys die bitkisel bi şurup var onu kullanıyorum etkisini hemen gösterio yoksa durulcak gibi değil valla
kızlar bebişlerinizle mutlu günler sizeeee...gazsız sorunsuz büyütelim bebişlerimizi inş

öncelikle gecmis olsun bebislerinize . bebisler kaka yapamiyorya poposuna kulak pamugu hafifce batirin ucuna biraz krem sürün bikac kez yapin ve bebis hemen kaka yapacaktir ayrica bacaklarina bisiklet sürer gibi hareket ettirin , bunlari hastanede göstermislerdi paylasmak istedim :)

glabella, yakaladım seni :) nbr, nasıl oldun, bebişin nasıl..

ben de haftaya bugün beyhekimde doğuma giricem..bilmem gereken bişey var mı hastane hakkında..

sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür.ee artık eskisi kadar giremiyorum nete:))
sen adatıpta yapmıycakmıydın doğumu?hastaneden memnun kaldım ben.yanında bantlı hasta bezlerinden götür mutlaka.bantsız olmasın.sezeryan olacaksın herhalde?2 gece kaldım.spinal anestezi ile oldu doğum.feci başağrısı yaşadım bilgin olsun.
Allah yardımcın olsun.bebeğinede sanada sağlıklı rahat bi doğum dilerim..

ay bu sayfa iyi olmuş kıslar benim oğlanında göbeği 10 gn düştü aynı gün doktora gitmiştik baktı bir kaç gün batikon sür mikrop kapmasın dedi şuan çok şkür bir problem yok bizdede gaz problemi var uğraşarak çıkarıyoruz valla halbuki gaz yapacak diye nerdeyse hiç bişey yemiyorum arkadaşlar buarada oğlumunda sol gözünde çapaklanma oluyor dr asorduk gözyaşı kanalı tıkanıklığı oluyormuş masaj yapın dedi büyüklerde ılık çayla pansuman yapın dediama hala geçmedi süt olaını duymamıştım ezradan duydum deneyeyim bari

arkadaşlar buarada oğlum doğduğundan beri üğç doktora gittik heps farklı farklı şeyler sölüyor çok dr agidipte kafanızı karıştırayın bir tane belirleyin onada güvein yapacak başka bişey yok

sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür.ee artık eskisi kadar giremiyorum nete:))
sen adatıpta yapmıycakmıydın doğumu?hastaneden memnun kaldım ben.yanında bantlı hasta bezlerinden götür mutlaka.bantsız olmasın.sezeryan olacaksın herhalde?2 gece kaldım.spinal anestezi ile oldu doğum.feci başağrısı yaşadım bilgin olsun.
Allah yardımcın olsun.bebeğinede sanada sağlıklı rahat bi doğum dilerim..

yok, doktorum beyhekimle çalışıyomuş. hasta bezi aldım, özel çamaşırlı yazıyodu üstünde ama çamaşırını falan bulamadım, kocaman bişey..gözümü korkuttu valla, o kadar mı kanayacaz :) ben normal anestezi ile olucam, inşallah başağrısı falan olmaz..

haftaya bugün bebişim sağlıkla kucağımda olur inşallah..artık tüm gece rüyalarımda hastanedeyim, bu gidişle 10 gün yatmış olucam :roflol:

bebişine ve sana a.s.

merabalar:))
gene uzun bi günden soona oturabildim ..azcık da uyuyabilsem??
gazın yanında şimdi de pamukçuk oluo sanırım kızımın ağzı,yarına geçmezse karbonat yapacağım başka bi yol bilen var mı??

ben hayatımda istemediğim kadar tatlı istio ve yiorum arkadaşlar,napsam??bu kilolar kalcak valla üstüne ilaveyle:((

inanna çok geçmiş olsun cnm aynı şeyi ben büyük oğlumda yaşamıştım o kadar çok gazlıydıki bi gece bizde acile gittik alttan hortum gibi bişeyle gazın çıkarmışlardı..

Glabel benim sezeryan olalı on gün oldu kanamam devam edio bende spinal anestezi oldum daha sonra dayanamadım panik oldum beni hemen bayıltmazsanız masadan kalkarım die doktırları tehdit ettim:))) neticede hem o iğrenç sahneleri yaşadım iğne durumları o kadar sıkıntıdan sonra genel anestezi oldum kendime gelir gelmez ya şimdi belim yada başım arırsa die panikledim ama ALLAH'a çok şükür bişey olmadı...

geçmiş olsun inanna, anne sütü alan bebeklerde ağızda beyazlık oluşabiliyor, acaba onunlamı karıştırıyorsun pamukçuk diye:)
İnşallah sorun yoktur, en iyi çözüm karbonatla bebeğin ağzını silmekmiş canım.
Ya zaman nasıl geçti ama, hamileyiz, ne yicez ne yapacağız, hangi dr, hangi test derken allaha şükür bebişlerimizin göbeği, yemesi, içmesi, gazı ile uğraştığımız günleride gördük:)

inanna canım bizimde oldu pamukçuk dilimiz, dr teyze kaynamış soğumuş suya azıcık karbonat karıştır dilini sil aynı sudan memene de sür dedi bana, ben başladım dün biraz azalma var

inanna çok geçmiş olsun cnm aynı şeyi ben büyük oğlumda yaşamıştım o kadar çok gazlıydıki bi gece bizde acile gittik alttan hortum gibi bişeyle gazın çıkarmışlardı..

Glabel benim sezeryan olalı on gün oldu kanamam devam edio bende spinal anestezi oldum daha sonra dayanamadım panik oldum beni hemen bayıltmazsanız masadan kalkarım die doktırları tehdit ettim:))) neticede hem o iğrenç sahneleri yaşadım iğne durumları o kadar sıkıntıdan sonra genel anestezi oldum kendime gelir gelmez ya şimdi belim yada başım arırsa die panikledim ama ALLAH'a çok şükür bişey olmadı...

ayy blooms alemsin valla tehdit etmiş. nasıl yürücektin uyuşuk bacakla:)))

saolun arkadaşlar valla kızımın dili hala beyaz ama emio anlamadım bişi..
gazı için bugün zinko die bi damlaya başladım maşallah altını değiştirirken koluma kadar yaptı!!!
ama tadı iğrnç üzüldüm kızım adına:((
bütün teyzelerini öpüorus kızımın:))

Back
X