Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar soğan artırıyormuşta sütü pek gaz yapmıyormu soğan acaba ?
waterfull bakayım bende burada bulursam sana da gönderirim kargo ile :))
Ben sana demiştim diycem ama :)))))linay sogan bulgur arttırıyor da gaz da yapıyor haberin olsun....
kızlar cocuk doktoru söyledi cikolata sütün kalitesini azaltıyomus....
birde günasırı yıkayın bebeginizi dedi....
dün babasıyla oglum doktora gitti doktor teyzesi üzerini soyar soymaz bizim ki üstüne bir güzel işemiş kadında azcık bozulmus hemen beni sormus nerde bu bebegin annesi diye eşimde ben varım ya demiş:)))kocam her konuda yardımcı oluyo sadece emzirmiyo:)) geri kalan herseyini kendisi yapıyo....
kıs waterfull benim memeler büyüdü:)))
benimkinin de ayakları pul pul oldu z.yağ sürüyorum, göğsümümn ucunda da beyazlık oluyor ama emdikten sonra ağzından çıkarınca oluyor hani banyodan sonra parmaklarımız olur ya onun gibi ama sonra hemen geçiyor, emmekten kabarıyor sanırım
kızlar toplanmışsınız ne güzel ben kaçırdım bizimkinin karın ağrısı tuttu çok fena daha yeni uyutabilim
benim 1 sorunum daha var..
sol mememi doğru alamıo kızım bi kaç gündür ve canım çook acıo ,naapabilirim??
kızlar ben dün gece felaket kötüydüm göğüslerim şişti bir ter bir ter anlatamam aynı anda da sıtma üşüyorum , göğüslerimin içinden geliyor sıtma ve ateş, meğer süt sıtması diye bir şey varmış , hep yattım bir tek emzirmeye kalktım annem baktı bebeğe hep sağdım sütlerimi öylelikle rahatladım biraz hala üzerimde var biraz atamadım , göğsümü ezmişim birazda ondan oldu gaz çıkartıcam diye oğlanı omzuma attığımda sağ göğsüm ezildi annem süt damarların ezilmiş dedi