doğum yapan ya da cinsiyeti öğrenen hanımlar yardım!!!!

arkadaşlar canı ekşi tuzlu isteyip te erkek cocuğu olan ya da olacak olan var mı???

canım ben başından beri ilk turşu aşerdim ölede gitti sürekli turşu yedım hayatım boyunca yemedıgım kadar yedım dıyebılırım ve benım oğlum olucak allahın ıznıyle bence ekşi tatlı aşerme ile alakası yok bence

ALLAH kısmet ederse 3 bebeğim geliyor hepsindede ekşi istedi canım kızmdada oğlumdada aynı yani bence alakası yok

arkadaşlar canı ekşi tuzlu isteyip te erkek cocuğu olan ya da olacak olan var mı???

canim ben basindan beri hep tatli cekti canim ve oglusum oluyo hala daha cekiyo ve bisey daha ne kadar katilirsiniz bilmiyorum ama benim gozlemim bu ilk aylarda kilo almazsan bebek erkek olur diyolar tabi istisnalar kaideyi bozmuyo...

sanırım sen erkek çocuk istiyorsun canım.hiç üzülme kafana takma önemli olan sağlıklı olması ben ekşide yedim tuzluda tatlıda bende şöyle ekstra bir durum vardı tatlı pek sevmezdim ama hamileliğimde canım çekiyor hani.

bende şuana kadar ekşi tuzlu ne varsa yedim oglum olacak inşallah

bende şuana kadar ekşi tuzlu ne varsa yedim oglum olacak inşallah
Kızlar bende hep et yedim ekşi çekmedi canım cok aşermedim midem de bulanmadı oğlum gelıyo ama isim bulamıyorum aklınızda varsa paylaşırmosınz çınar rüzgar efe doruk poyra aya demeyin lütfen bunlardan cok var arkadaslarım koydu Zaten bıraz farklı olsun ıstıyoruz farklı derken abuk sabuk degıl mesela ben emek Yada camiş inç düşünüyorum siÇn fikriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…