Doğuma Hazırlık Doğum yapanlar buraya...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba arkadaşlar. Çok basit bir sorum var doğumunuzu hangi hastanede ne zaman ve kaça yaptınız?Bu aralar eşimle hastane araştırıyoruz da paylaşırsanız sevinirim .

Üsküdar camlica erdem 'de yaptim asuman sevük çok çok memnun kaldım

Fiyat nedir acaba?
Ben 2 sene olucak nerdeyse doğum yapalı unuttum birde normal sezeryan fiyatları farklı ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim asuman hanım o kadar tatlı dilli ilgili ki benim daha önce yaşamış olduğum o kaygıları endişeleri sağolsun çok güzel anladı ben çok cok memnun kaldım inşalalh iyi bir yer bulursunuz

Ben Memorial de yaptım 2 sene önce 1.500 doğum,300 de ekstra oda için ödemiştik. Tabi ben Diyarbakır daydım o sırada.
Sanırım İstanbul da fiyatlar değişiyor.
Acı Badem 20 bin diye duydum doğru mu acaba?
Yanında 5 çocuk daha hediye mi veriyolar
Demek orada doğum yaparsak 1.500 anca bebeğin poposunu verirler

2016 haziranda mecburi sezeryan oldum vital hospital Dalga Dalgıçoğluna 1500 tl ödedim

Erdem hastanesi normal 2,850 sezeryan 3,500

Kendi doktorum girdi doğumuma normaldi 900TL

2 yıl önce Çamlıca erdem sezaryen 1200. Seda Ortacı olması lazım. Acil sezaryen olmuştum. Kendi doktorum değildi ama çok memnun kaldım.

Şu an 2000..:) memorial..

İlk oglumu Zeynep kamilde yaptım o sancı ile oraya gıtmıstık ucretsızdı devlete ait Bı hastanede cok da ıyı Bi yer diyemem ama ikinciye daha var dusunuyorum sımdılık.

Evet doğru duymusunuz ben oğlumun hastalığından ötürü 10 gün kaldım bebek katında bi kere otel konseptinde hastane fon makyajlı sancı çeken anneler ve çok bakımlı gelmeden bir gun önce odayı organizasyon şirketi hazırlıyor gerisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…