- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Fiyat nedir acaba?Üsküdar camlica erdem 'de yaptim asuman sevük çok çok memnun kaldım
Ben 2 sene olucak nerdeyse doğum yapalı unuttum birde normal sezeryan fiyatları farklı ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim asuman hanım o kadar tatlı dilli ilgili ki benim daha önce yaşamış olduğum o kaygıları endişeleri sağolsun çok güzel anladı ben çok cok memnun kaldım inşalalh iyi bir yer bulursunuzFiyat nedir acaba?
Ben Memorial de yaptım 2 sene önce 1.500 doğum,300 de ekstra oda için ödemiştik. Tabi ben Diyarbakır daydım o sırada.
Sanırım İstanbul da fiyatlar değişiyor.
Acı Badem 20 bin diye duydum doğru mu acaba?
Yanında 5 çocuk daha hediye mi veriyolar
Demek orada doğum yaparsak 1.500 anca bebeğin poposunu verirler
ayy hamile olduğunuzu bilmiyordum iyi doğumlar diliyorum sağlıkla alın kuzunuzu kucağınızaNasipse Şişli Florence Nightingale hastanesinde yapacağım, ücret 4bin.
Amin çok teşekkür ederim.ayy hamile olduğunuzu bilmiyordum iyi doğumlar diliyorum sağlıkla alın kuzunuzu kucağınıza
Şu an 2000..:) memorial..Ben Memorial de yaptım 2 sene önce 1.500 doğum,300 de ekstra oda için ödemiştik. Tabi ben Diyarbakır daydım o sırada.
Evet doğru duymusunuz ben oğlumun hastalığından ötürü 10 gün kaldım bebek katında bi kere otel konseptinde hastane fon makyajlı sancı çeken anneler ve çok bakımlı gelmeden bir gun önce odayı organizasyon şirketi hazırlıyor gerisini görmedimBen Memorial de yaptım 2 sene önce 1.500 doğum,300 de ekstra oda için ödemiştik. Tabi ben Diyarbakır daydım o sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?