- Konu Sahibi 05_07_2008
-
maaşallah arkadaşlar tam altınlar,paralar,çeyrekler,setler havada uçuşuyor bakıyorum da.benim anneciğim kızkardeşimi yeni evlendirmesie rağmen oğlumun arabasını,araba koltuğunu,yatak yastık yorgan kıyafet gibi her türlü ıvır zıvırını aldı hala da alıyor çünkü memelekette evini kapatıp yanıma torun bakmaya geldi.daha önceden kolyemi almıştı.
k.validemler de (aynı şehirdeyiz ) eşeğin ............ aldılar bana ve bebeğime.hiç yardım etmedikleri gibi eşim arabayla kapılarından aldı kapılarına bıraktı misafir gibi gelip gelip gittiler.oğlum kolikti.neredeyse 3 ay 24 saat ağladı.ne uyku ne dinlenme.annem,kardeşim,eşim ben yetişemiyorduk işlere.annemin söylemiş olmasına rağmen gelip 1 kap yemek pişirmedi k.validem.
o zor günlerde yanımda olmayandan ne altın isterim ne salkım.eşime de söylüyorum zaten.nlar torun görmeyi de sevmeyi de haketmiyorlar......ALLAH ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN....
ben doğum yapalı 2 ay oldu torunlarını görmeye bile gelmediler daha hediye falan da beklemem artık
ya canım kusura bakma genelleme yapmak isemem ama konyada böyle bir adet mi var torun görmeye gelmemek yada bişey hediye etmemek gibi yoksa kaynanaların işine mi böyle geliyor benim bebeğim 4 aylık kayınpederim daha hiç görmedi kaynanam bir kere gördü ve 1 liralık bişey almadılarda onun için sordum.
tülay başın sağolsun canım zor bir dönemden geçiyorsun Allah sabır versin bebişin unuttursun bütün dertlerini inşallah. Benimde kayınpederim hala torununu görmeye gelmedi kayınvalidemle de görüşmüyoruz artık.
Bizim aile tek tek oğluma cumhuriyet bana bizimkiler birşey takmadı ya, kayınvalidem eşime çocukken takılan maşallahı taktı. Bana da kendi eski pırlanta yüzüğünü.. Eşimde pırlanta set aldı..
kayınvalidemler esaslı bir bilezik aldılar hatta bebeğin herşeyini aldılar ama huzur yoksa neyleyim ben altını ıvır zıvırı.sırf oğullarından ayrılmamam için gözümü boyuyorlar_boyadıklarını sanıyorlar.
hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım
benim annem kızımın oda takımını aldı yine giysi alışverişine yardım etti. bebeğe de bir cumhuriyet aldı. kayınvalidemler sadece bebeğin yatağını aldılar. birde bana takmam için bilezik aldılar ama çocuğa birşey takmıycaklar çünkü ilk çocukta anneye ikincisinde bebeğe takarlarmış hatta bende ben ikinciyi düşünmüyorum diye espri yapmıştım.
ne hediyesi erkek tarafi geline zaten hamileliginde tasiyici anne dogumdan sonra da bakici gözüyle bakiyorlar. onlara göre bebek bile senin bebegin digil ogullarinin bebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?