merhaba,ben ağustosta sezaryenle doğurdum.spinal anesteziydi.epidural gibi belden aşağısı uyuşuyor.ilk dakikalarda hiç bişi hissetmedim,hafif bir soğukluk.ben hazırlık yaptıklarını sanıyodum meğersem kesmişler o arada kamerada izleyince anladım:)bebeği çıkarmak için sarsıyolar biraz onu hissediyosun.ben uyuşmazsam acı,ağrı hissedersem diye çok korkuyordum.sarsarken biraz hissedince(ben korktuğum için biraz abarttım:) hemen anestezik koklattılar.(sadece maskenin suratıma yaklaştığını hatırlıyorum)bikaç dakikaya uyandım.karnım dikiliyodu,ne ağrı ne acı vardı.çok keyifliydim.doktorumla sohbet ettik dikilirken,oğlumu seyrettim bir taraftan.sadece ilk günün akşamı kesi yerinde ağrı,acı vardı.o da yürümek için ayağa kalkerken oluyodu.gece bile bayağı rahatlamıştım.başağrısı hiç olmadı.yani gayet rahattı benim için.hatta pazartesi doğum yaptım.perşembe dışarıdaki işler için bikaç saatliğine sokağa bile çıktım:))aslında beni rahatsız eden ağrı değil dikişti.sanki her an açılırmış gibi geliyodu tabii böyle bişi imkansız.bir daha doğursam asla böyle bir korku yaşamam.özetle öncesinde de doğuruken de sonrasında da çok memnun kaldım ama herkeste böyle olur mu bilemem.umarım hepinizin doğumu çok iyi geçer, şimdiden tebrikler.