Doğuma Hazırlık dogum yapanlar ne olur yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Slm canım bende etlık zÜbeyde hanımda sezeryanla doĞum yaptım
ılk Önce senı odaya alıyorlar baŞın Öne eĞık bı Şekılde duruyorsun ıĞne yapıolar kısa bı sÜre hıssetmıyorsun bacaklarını kaldırmak ıstıyorsun bacaĞını ama yerınden kalkmıyo tabırı caızse taŞ gıbı:)
daha sonra senın ÖnÜne bı perde Çekıyorlar anestezı uzmanı senle konuŞuyo bu arada

Karnına ılkÖnce pamukla bırŞeyler sÜrÜyorlar sonra ılk bıÇak bunları hıssedıyorsun ama acı yok
daha sonra karnının katlarını ellerıyle aÇıyorlar ben bunda korktum ve ben herŞeyı hıssedıyorum uyuŞmadım dedım korkuyla anestesı uzmanı benle konuŞtu hep sonraa bbı baktım egem doĞmuŞ herŞry okadar kısa sÜrdÜkÜ dıkılmesını falan anlamadım bıle yanı bıttı benı sedyeye alıp odaya Çıkardılar
saat 13.35 te doĞum yaptım ve gece 11 e kadar aĞrı kesıcı serum takılıydı hıÇ hıssettmedım acı falan ayaĞımı kaldırıyım dıyosun ama yerınden kalkmıyo bıraz sezeryandan sonrası zordu ÇÜnkÜ etlık zÜbeyde doĞumdan sonra refakatÇı almıyo
her 6 saatte bır aĞrı kesıcı verıyorlar ben 4 saatten sonra bakıodum aĞrılar baŞlıodu hemen gıdıp aĞrı kesıcı alıodum 10 saate yakın yataktan kalkmadım sonra gece yÜrÜdÜm tutuna tutuuna
ne kadar Çok yÜrÜrsen o kadar ıyı dedıler allahtan bebeĞım sakındı o kadar seste uyudu ve benı yormadı
genelde estetık dıkıŞ yapıolar dıŞ uapıŞma oluyomuŞ ama ıÇerde ıplı dıkıŞ var 1 hafta sonra ıpı Çekıolar hıÇte acımıyor
allah norrmal doĞum yapanlara kolaylık versın herkes normak doĞum yapamaz
ılk 4 gÜn zor hıÇ korkma...kolay doĞumlar

saolun hepınıze tesekkur ederım sımdı geldı aklıma uyusturmak ıcın ıgneyı yapıyorlar ya acıyomu nası one egıyorlarkı zor olmuyomu oooooffff okadar arastırdım ama sızlerden yasayanlardan ogrenmek ıstıyorum

ayy kizlar siz boyle anlatinca icim bi tuhaf oldu.. hem korktum hem de iyice sabirsizlandim
hihoyyyt
allah bize de gostersin insallah o gunu hayirlisyila opuyorumnanaktan

bu arada benim ablam da epidural sezeryanla dogum yapti cok rahat gecti.. 2. gun gayet normaldi hic dogumm yapmamis gibiydi hareketleri masallah :nazar:

Memnun kalmışsın ne güzel.Özelde düşünüyorum ama tabii hayırlısı.Bize en yakın hastane sincan lokman hekim hastanesi bu nedenle burayı tercih ettik.
Spinalin etkisi ameliyattan kaç saat sonra geçti?İlk ayağa kalkarken neye dikkat edersek canımız daha az acır?

merhaba bende zekai tahirde doğum yaptım ilk doğumum normal doğumdu çok zorlu geçti doktorum çok kötüydü ikinci doğumumda bebeğimin kalbi durmak üzere olduğundan apar topar sezeryana alındım spinal anesteziyle doğum yaptım.karnım tok olduğu için doktor yapamam dedi bebeğin kalbi duruyor denilince tmm dedi.ilk olarak boynumu eğdiler sakın kendini çekme dedi iğneyi yapt ama refleks olarak kendimi çektim.2. yapıyoruz çekme dedi iğne yaptı ve iğne direk ayak baş parmağıma indi uyuşmaya başladı sonra belden altıma bütün baticon döküp pmukla sildiler.daha sonra çarşafı grdiler ve benimle konuşmaya başladılar doktor ilk kesiyi attı hissettim dedim acı değil ama kestiğini hissettim ikinci kesiğide hissettim dedim daha sonra uyandığımda hemen bebek doğmadımı dedim doğdu son dikişini atıyoruz dediler.daha sonra yoğun bakım odasına aldlar ama ben çok iyiydim yüzümde sürekli bir gülümseme gayet iyiydim ama normal genel anesteziyle sezeryan olanlar kendilerinde değillerdi hava veriliyordu ve inliyolardı.beni hemen odaya indirdiler 5 saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladm ve hemen yürüttüler gazn çıkması gerekiyormuş.2 gün sonrada hastaneden çkarttılar evde hiç yatmadım normal doğumumda 15 gün ayağa kalkamamştm o yüzden çok iyi bir doğum oldu benim için.ama bence nacizana fikrim lokman hekim yerine büyük doğumu seçerdim madem imkannız var ordan bir doktor seçin ben lokman hekime çok yakın oturuyorum ve hiç beğenmiyorum sadece para alıyorlar doktorları iyi değil ve bildiğim kadaryla yeni doğan ünitesi yok ama büyük doğumda kendi doktorunuz olduğunda çok ilgileniyorlar şimdiden hayrlı doğumlar dilerima.s.a.s.
çok uzun yazdım kusura bakmayın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

slm bende epidural sezaryan oldum 15 gün önce.. sahiden korkulacak bişey yok herşey çok güzeldi 2.gün ayağa kalktım Allahın izniyle.. herkese hayırlı doğumlar..

merhaba bende zekai tahirde doğum yaptım ilk doğumum normal doğumdu çok zorlu geçti doktorum çok kötüydü ikinci doğumumda bebeğimin kalbi durmak üzere olduğundan apar topar sezeryana alındım spinal anesteziyle doğum yaptım.karnım tok olduğu için doktor yapamam dedi bebeğin kalbi duruyor denilince tmm dedi.ilk olarak boynumu eğdiler sakın kendini çekme dedi iğneyi yapt ama refleks olarak kendimi çektim.2. yapıyoruz çekme dedi iğne yaptı ve iğne direk ayak baş parmağıma indi uyuşmaya başladı sonra belden altıma bütün baticon döküp pmukla sildiler.daha sonra çarşafı grdiler ve benimle konuşmaya başladılar doktor ilk kesiyi attı hissettim dedim acı değil ama kestiğini hissettim ikinci kesiğide hissettim dedim daha sonra uyandığımda hemen bebek doğmadımı dedim doğdu son dikişini atıyoruz dediler.daha sonra yoğun bakım odasına aldlar ama ben çok iyiydim yüzümde sürekli bir gülümseme gayet iyiydim ama normal genel anesteziyle sezeryan olanlar kendilerinde değillerdi hava veriliyordu ve inliyolardı.beni hemen odaya indirdiler 5 saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladm ve hemen yürüttüler gazn çıkması gerekiyormuş.2 gün sonrada hastaneden çkarttılar evde hiç yatmadım normal doğumumda 15 gün ayağa kalkamamştm o yüzden çok iyi bir doğum oldu benim için.ama bence nacizana fikrim lokman hekim yerine büyük doğumu seçerdim madem imkannız var ordan bir doktor seçin ben lokman hekime çok yakın oturuyorum ve hiç beğenmiyorum sadece para alıyorlar doktorları iyi değil ve bildiğim kadaryla yeni doğan ünitesi yok ama büyük doğumda kendi doktorunuz olduğunda çok ilgileniyorlar şimdiden hayrlı doğumlar dilerima.s.a.s.
çok uzun yazdım kusura bakmayın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canım yenidoğan bölümü var.Etliktekinin yok bildiğim kadarıyla.İnan bir sürü doktor değiştirdim hamilelik boyunca.En sonunda yeter artık deyip rastgele burda bir doktora gittim.Bir sorun olmadı şimdiye kadar inş. bundan sonrada olmaz ve doğum sonrası memnun ayrılırım hastaneden...

Back
X