kızlar merhaba geriye dönük okuyamadım...
kendimi halen çok kötü hissediyorum her dakika Allah'ım affet beni deyip ağlıyorum halbuki hamileliğimde birgun bile depresif olmamıştım, inanılmaz keyifliydim ama şimdi herseyi inanılmaz kafaya takıyorum zaten bebeğim de mememi bir alıyor bir almiyor,mecburen sürekli biberonla sagip süt veriyorum... Allahtan yeteince sütüm var ama iştahım sifir, sürekli sinirlerim bozuk umarım o da kaçmaz... canım hiçbişi yapmak, kimseyi görmek istemiyor...
n'olacak benim bu halim böyle...
zepp hava şartları izin vermez ise ben komşuma geçip kırk uçurmayı düşünüyorum çünkü yeni doğan bebek için a.s. dış kapının önüne çıkılamayacak kadar soğuk hava
kızlar artık aynı anda online olmamız mucize gibi bişey, hiçbirimizin eskisi gibi zamanı yok.
benim sormek istediğim bişey var, bebişinizi gündüz televizyon odasında mı oluyo sürekli, yoksa ayrı bir odada mı oluyo.
biz gündüz otourma odasına alıştırcaz, ama televizyon açık olursa zararlı olur mu bebişlere, az da olsa radyasyon etkisi var herhalde
Biz kızımı sürekli salonda yatırıyoruz.Gündüz özellikle televizyonu sürekli açıyorum ki gürültüye alışsın.En ufak tık sesine uyanan bir çocuk haline gelmesin.
Radyasyon ona bakarsan artık heryerde.Cep telefonları en tehlikesi en başta.Wireless internet bağlantısı da bir o kadar zararlı.Televizyon artık en az zararlısı sanırım.Bebeği bunlardan korumak çok zor.Yan dairede wireless açık olsa gidip kapattıramayacağımıza göre,baz istasyonlarını söktürüp uzağa taşıtamayacağımıza göre o kadar titiz olmak anlamsız geliyor artık bana.Çaresiz yani.Hayatın büyük bir parçası haline geldiler.Yani bence böyle canım.
kendimi halen çok kötü hissediyorum her dakika Allah'ım affet beni deyip ağlıyorum halbuki hamileliğimde birgun bile depresif olmamıştım, inanılmaz keyifliydim ama şimdi herseyi inanılmaz kafaya takıyorum zaten bebeğim de mememi bir alıyor bir almiyor,mecburen sürekli biberonla sagip süt veriyorum... Allahtan yeteince sütüm var ama iştahım sifir, sürekli sinirlerim bozuk umarım o da kaçmaz... canım hiçbişi yapmak, kimseyi görmek istemiyor...
kırk uçurmak ne demek :uhm:
ilk kez duyuyoru ben..
arkadaşlar benim bebeğim gazını çıkarırken biraz kusuyordu çok az
ama 2 gündür çok kusmaya başladı
emdikten sonra gazını çıkarırken kusuyor ve resmen fışkırıyor
üşüttüm mü diyorum ama değil evde çok dikkat ediyorum
doyduğunu mu bilmiyor çok mu emiyor acaba
günde kaç posta kıyafet değiştirdim 2 gündür ben bilmiyorum yani-tatlicadiarzu-
sizde de oluyor mu
dr a mı götürsem acaba:uhm:
bi akıl verirseniz çok sevinirim arkadaşlar
canım benimkide aynı şeyi yapıyor , dün tam 5 kez hem o hem ben kıyafet değiştirdik, internetten baktım, emdikten hemen sonra kaldırmamak gerekiyormuş, biraz bekleyip öyle gaz çıkarmak gerekiyormuş, ben denedim, gene kustuğu oldu ama eskisi kadar değil en azından
arkadaşlar benim bebeğim gazını çıkarırken biraz kusuyordu çok az
ama 2 gündür çok kusmaya başladı
emdikten sonra gazını çıkarırken kusuyor ve resmen fışkırıyor
üşüttüm mü diyorum ama değil evde çok dikkat ediyorum
doyduğunu mu bilmiyor çok mu emiyor acaba
günde kaç posta kıyafet değiştirdim 2 gündür ben bilmiyorum yani-tatlicadiarzu-
sizde de oluyor mu
dr a mı götürsem acaba:uhm:
bi akıl verirseniz çok sevinirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?