Doğum yapar gibi inledim resmen!!

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Kizlar uzun zamandan sonra jiletle temizlenirken bir an deli cesaretiyle bikini bolgem icin kuafore gittim ahhh gitmez olaydim dedim inim inim inledim gozlerimden yas geldi resmen. bunu okuyan korpecik kizlarimiz varsa eger sakin bulasmasinlar jilete Direk agdayla baslasinlar.Dogum falan yapmadim ama duyumlarima gore onun agrisi gibi bir agri yokmus benimde oyle bir canım yandi ki sanki dogum yapiyorum sandim :mad::mad:

Bence alan kişiden kaynaklanıyor bu kadar acıması normal değil,ilk yapıldığı için küçük alması gerekiyordu

Bence alan kişiden kaynaklanıyor bu kadar acıması normal değil,ilk yapıldığı için küçük alması gerekiyordu

Bende ayni sekilde dusundum ben 2 sene oncede baslamistim agdaya 6 7 ay devam etmistim onda bukadar acimamisti. Cunku kadin ufak ufak aliyordu. Busefer gittigim ust bolgeyi iki kere cart diye aldi. Ayiptir soylemesi bi an seyimi koparicak sandim.

aynen ya ,, ben de en son koltuk altıma salağın biri resmen fokur fokur kaynamış ağdayı sürüverdi :KK43:
o yetmezmiş gibi saçlarıma döktü de ulen dedım koltuk altına da lazere gıdeyım barı dedım
kuaförlük kolay gıbı gozukuyor ama değil işte
zor meslek ıyısıne gıdılmeli

Bende ayni sekilde dusundum ben 2 sene oncede baslamistim agdaya 6 7 ay devam etmistim onda bukadar acimamisti. Cunku kadin ufak ufak aliyordu. Busefer gittigim ust bolgeyi iki kere cart diye aldi. Ayiptir soylemesi bi an seyimi koparicak sandim.
o yapan kişiden ya, öyle şey olmaz bende yıllarca jiletle aldım ilk seferinde bile o kadar az acıdıki çok şasırdım ama mesela uzun süre ağdaya gittiğim halde ilkine göre çok acı veren ağdacılar olmuştu

aynen ya ,, ben de en son koltuk altıma salağın biri resmen fokur fokur kaynamış ağdayı sürüverdi :KK43:
o yetmezmiş gibi saçlarıma döktü de ulen dedım koltuk altına da lazere gıdeyım barı dedım
kuaförlük kolay gıbı gozukuyor ama değil işte
zor meslek ıyısıne gıdılmeli
aynen onlar için olsun bitsin ot yoluyor sanki bi de o kadar acıyınca kararmada oluyor morarma da

Gercekten cok gaddar oluyorlar. Birde bana diyor ki 10dk oldu normalde biterdi baskasina yapsam. Valla benim canim baya kiymetli heralde. Kaslarimi bile iple aldirirken sakir sakir yas akiyo gözleriMden. Oglende 2 gibi yaptirdim agriyi hala daha ates gibi alev alev yaniyo agri var. Agri kesici icsem fayda edermi acaba

Gercekten cok gaddar oluyorlar. Birde bana diyor ki 10dk oldu normalde biterdi baskasina yapsam. Valla benim canim baya kiymetli heralde. Kaslarimi bile iple aldirirken sakir sakir yas akiyo gözleriMden. Oglende 2 gibi yaptirdim agriyi hala daha ates gibi alev alev yaniyo agri var. Agri kesici icsem fayda edermi acaba

lazere gidin daha faydalı hem beyazlıyo da genıtal bölge
ağdacı kahrı cekılmez

Back
X