Merhaba arkadaşlar.ben 7 aylık hamileyim ve doğum yapmama sadece 2 ay kaldı korkularımda artmaya başladı tabiki.. doğum yapmış olanlar veya doğum yapacak arkadaşlar bana bilgi verirseniz çok sevinicem çünkü her gün bunları düşünüyorum ben iğneden çok korkuyorum normal doğum düşünüyorum ama bi türlü kendimi normal doğuma hazır hissedemiyorum.. epidural normal doğumda belden iğne yapılıyormuş:S acıtıyormu ?? birde doğum sırasında kesi yapılıyormuş en çokta bundan korkuyorum acıtıyormuş kesilirken ve dikiş esnasında duyduğuma göre:S bi tek benmiyim bu kadar korkan doğum yapmaktan
seni şu an en iyi anlayabilecek olanlardan biri de benim çünkü 10 gün kaldı doğuma, ben de nasıl olcak bilmiyorum benim de ilk doğumum olcak. evde olduğum zamanlar daha çok stres oluyorum o yüzden dışarı çıkıp oyalanmaya çalışıyorum evde sürekli düşünüyo insan nasıl olcak ağrısı ne zaman gelcek fln diye. şu an aklımdaki normal doğum epidural de düşünüyorum yaptıran bir çok arkadaşım tavsiye ediyolar kesinlikle, hayırlısıyla geçsin bu günler sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah...
Hislerime tercüman olmuşsun vallahi.. :18:
Bende çok korkuyorum iğneden, kesilmesinden ve sonra dikilmesinden. O anda bitiyor diyorlar ama sonradan o dikişler ne oluyor hiç acımıyor mu? tuvalete gidince yıkayınca yanmayacak mı? o dikişler sonra alınacak mı? bunlar beni korkutuyor ben korkunca da daha fazla tuvalete giderim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?