doğum yapmamış aralık anneleri buraya

aralık anneleri kaç kişi kaldık ya??kaçımız ocak annelerine transfer olacağız bakalım.. ben zeten ocak annelerinden aranıza transfer olmuştum ve tekrar ocak annelerine transfer olacağm gibi görülüyo..
bende hala tek kişiyim. iyice sabırsızlanıyorum artık ama bu zamana kadar beklemişken yeniyıl bebişi olmasını istemiyorda değilim. tabiki herşeyin hayırlısı..
doktorumuzda yeni yıl bebişi olmasını istiyo ve yarına kadar müsade verdi yarın kontrole gideceğim ve büyük ihtimalle suni sancı verebilirim dedi.ama ben suni sancı istemiyorum çünkü suni sancı verilince sezeryan riski yükseliyomuş bende hem sancı çekip hem sezeryan olmak istemiyorum. daha doğrusu iki acıyıda çekmekten korkuyorum.
nys ya hakkımızda hayırlısı

aralıkta bebişini kucağına alan anneler hepiniz bebişlerinizi güle güle büyütün..(bazılarınıza yazamamıştım)
allah o muhteşem duyguyu hala doğuramamış biz aralık annelerinede nasip etsin :)

aralık anneleri kaç kişi kaldık ya??kaçımız ocak annelerine transfer olacağız bakalım.. ben zeten ocak annelerinden aranıza transfer olmuştum ve tekrar ocak annelerine transfer olacağm gibi görülüyo..
bende hala tek kişiyim. iyice sabırsızlanıyorum artık ama bu zamana kadar beklemişken yeniyıl bebişi olmasını istemiyorda değilim. tabiki herşeyin hayırlısı..
doktorumuzda yeni yıl bebişi olmasını istiyo ve yarına kadar müsade verdi yarın kontrole gideceğim ve büyük ihtimalle suni sancı verebilirim dedi.ama ben suni sancı istemiyorum çünkü suni sancı verilince sezeryan riski yükseliyomuş bende hem sancı çekip hem sezeryan olmak istemiyorum. daha doğrusu iki acıyıda çekmekten korkuyorum.
nys ya hakkımızda hayırlısı

aralıkta bebişini kucağına alan anneler hepiniz bebişlerinizi güle güle büyütün..(bazılarınıza yazamamıştım)
allah o muhteşem duyguyu hala doğuramamış biz aralık annelerinede nasip etsin :)

Senin ve bebeğin için hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.
Kolay ve sağlıklı bir doğum yaşamanı dilerim.
Sütün hemen gelir ve bebeğini emzirebilirsin inşallah.

slm kızlar benim kızımda 28 günlük oldu.allahıma çok şükür bebşim aşkım birtanecik kızım çok saglıklı..allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.kızım adı berra.

CANSU_KIZIM listemize ekledim kızını ama daha ayrıntılı bilgi verseydin keşke.. bir de keşke diğer arkadaşlar da bilgileri güncelleseler de listemiz daha bir güzel olsa..

tatlı aralık anneleri merhabaa.s.
tamam ocak ayına girdik ama siz halen aralık annesisiniz bizim gönlümüzde aksi düşünülemez bile:1hug:
umarım hepiniz sağlıkla almışınızdır bebeklerinizi kucağınıza
doğum yapmadıysanız bile tez zamanda sağlıkla kucaklarsınız inşallah meleklerinizi
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
doğum yapanlarında yapmayanlarında

bende 01 ocakta melek kızımı kucagıma aldım. bıraz gecıkmelı oldu ama allaha cok sukur hayırlısıysa sag saglım bebısıme kavustum.
allah bu duyguyu herkese nasıp etsın kımseyı mahrum bırakmasın..

Back
X