Doğum yapmayi düşündüğünüz hastane ve gittiğimiz doktorlari paylaşalim mi?

ya aslında teknolojiyi kullanma açısından ben de doktorumu başka doktorlarla kıyaslayamıyorum.. 8. haftadan beri sabırla eşimin bütün kaprislerini çekerek 3 boyutlu ultrason görüntüleri verdi kadın.. bir o kadar da sabırlı yani. ama nedense bende öyle bi intiba bırakıyor. ama baktım olmadı, normal doğum hakkı olan doğum şeklini sırf kendi istediği diye sezeryana çevirirse elimin altında bi doktor daha var. gider bi de ona sorarım.. nromal diye tutturan biri değilim aslında tevekkül eden biriyim ama gözgöre göre sezeryan olmak beni endişelendiriyor. bir de neden bilmiyom ama normal deyince endişelenmeyen ben sezeryan deyince nedense endişeleniyorum.. kısmet artık

bende normal doğum ve sezeryan görüntülerini izlemiştim benim izlediğim normal d bayağı kolaydı ve ıkınıp falan yardımcı oluyosun sezeryanda hiç bietkin yok doktor elini soktu karnına bebeği arıyo tam kafasından tuttu hop bi daha kaçırdı bide normalde için temizlenir diyolar bende senin gibi normalden yanayım şuan ama benim ikinci bir doktor şansım yok

hakkımızda hayırlısı olsun.. bir arkadaşım 42. haftaya kadar bekledi.. sancsı olmadıgı için sunii sancı verdiler.. hala çok az açılması verdı ve sabah 08:00 den akşam 17:00 ye kadar sancı çekti.. nitekim epidural sezeryan olarak bebegini kucagına aldı.. ama hala sonuna kadar normal doğurmayı dene diye tavsiye veriyor bana.. ne olursa olsun pek de keyifli değilim diyor.. artık ne yaşıyorsa..

mümkünse tabi en güzeli normal doğğum bende normal doğum istiyorum.
faz canım bize gölcük daha yakın yarın gölcük devlet hastanesine gidicem.bakalım beğenirsem belki orda yaparım doğumu.
herişde bi hayır vardır.
bende normal doğum istiyorum.sezeryan bir ameliyat doğum şekli değil...

eminecim peki doktorun seninle doğum şeklini konuştu mu? benimki de sürekli daha erken son anda belli olur o diyor da.. ben de ondan dolayı endişeliyim..

iyi akşamlar. ben yeni üye oldum acıbademde doğum yapmayı düşündüğünüzü yazmışsınız ücretleri hakkında bilginiz var mı? şimdiden hayırlı olsun sağlılklı bi bebek olur inşallah.

fas canım benim kendi dr sezeryan demişti ufak tefeğim die.
sanki anadoludaki kadınlar manken gibi.
ben normal istiyorummm.
inş normal yaparız.
bence sen bi başka dr daha git.
sallamasın seni doktorun!

ben de bunu anlamıyorum ya zaten.. bana diyor ki hersey yolunda giderse normal yaparsın.. bunun tam tersini söylemesi gerekirken.. neyse zaten Allahtan elimin altında güvendiğim bir doktorum daha var.. c.tesi bi de ona gidicem bakalım o ne diycek..

geda hoşgeldin.. hayırlı olsun üyeliğin.. soruyu kime sordun anlamadım ben ama acıbadem kocaeli normal doğum için 3500 4000 ytl arası birşey demişti bana.. ama ben aynı zamanda koç allianz özel sigortalıyım.. zaten ssk orda geçmiyor. bu verdikleri fiyat da koç allianza özel indirimli fiyatlarıymış.. yani sosyal güvence olmazsa daha da fazlaya mal olabilir..

Çelik tatlım,senin dr.un benim de doktorumdu.Benim doğumumda kesinlikle normalden yanaydı.Kattiyyen de sezaryana karşıydı,son ana kadar benim doğumumda cebelleştik. Sorunlar yaşadım,çok kötüydü.Evel ALLAH(CC)sonra da benim ve senin de doktorun olan kişi sayesinde oğlumla kurtulduk.Herşey çok kötüydü ve ocak/2000 'den sonra onca zaman geçti.Ben,hâlâ korkuyorum ve o masaya çıkmak benim için zulüm.Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Ortak doktorumuzun birden sezaryan önermesine çok şaşırdım.Bana doğum esnasında hep ;dayan kendini kestirme deyip durmuştu.
Dr.uma da dedim,kaç kez anlattım.Ebeden kaynaklanan sorun oldu ve doğuma gelmenizi istiyorum dedim.''Normal olursa ebeler izin vermiyor,gelemem'' dedi. Ben de ,sırf siz gelin diye kendimi kestiremem,sezaryan olamam dedim.Ebe seçme şansım da yokmuş.
Hamileliğinde 30.hafta oldun artık dedi.Bir daha ki randevuyu da 38.haftaya verdi.
''O zaman doğum şekline de karar veririz,şimdilik herşey normal ''dedi.
Ben de o masadan çok korkuyorum ve sizinle bu konuda anlaşamadık ya neyse.Elbette ALLAH(CC)'nın bizim için de hazırladığı hayırlı bir doğum nasibimizde vardır.Çok da kurcalamak istemiyorum.Rabbimin nasibi hayırlı olandır.Kafam bu konuda çok karışık.

Hatta İstanbul'a annemin yanına gitmek istiyorum.NİSA HASTANESİ çok yakın ve orda birkaç akrabam doğum yaptı.Memnunlar,emekli sandığı ile anlaşması nedir,nasıldır bilemiyorum.Henüz zaman var ve bu kalan az zamanı bari kaliteli geçirmek istiyorum.Korkularımı kenara atıp rahatlamak istiyorum.

ALLAH(CC)büyüktür,hayırlısı herkesler için olsun inşallah.
Selametle,sevgiler. a.s.:1hug:

maydanozcum çok sağol canım senle konuştukça rahatlıyorum çünkü doktorum bana sonra konuşalım dedi beni doktorun sezaryan istediğine çevremdekiler inandırdı sonuçta hepimiz aynı doktora gidiyoruz etkilendim ama yorumun için çok sağol sende korkma canım Allah ın izniyle başarırız bide senin 2. doğum olduğu için daha kolay olur ilkinde gözün korkmuş ama şöyle düşün şimdi herşey çok güzel olacak ve meleğini ilk gören sen olacaksın kib

çok teşekkür ediyorum canım dün okumuştum ama yeni olduum için alıntı yapmadan yazmıştım. fakat dikkate aldığın için teşekkürler.

bende istanbulda oturuyorum madical park hastanesinde doğurmayı düşünüyorum dr"um medicala geçti hem onada ısındım çok iyi bir DR kısmetse hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum inşallah yarabbim aminnnnnnnnn.......)
Rabbim isteğen herkese versin.AMİN......

ben kozyatagı central hospital hastanesine gidiyorum doktorum meltem hanımdan çok memnunum yalnız hastane baya pahalı bide zam geldi napalım artık mecbur kafamçokkarıştı

Kızlar ben ilk doğumumu normal yaptığım için 2. de normal olsun istiyorum. Ama nerdeyse tüm doktorlar ağız birliği yapmış gibi sezeryan diyorlar. Hem de hiçbir sorun yokken... Kimisi çok ufak tefek olduğumu, kimisi de normal doğum için yaşımın ileri olduğunu (36) söyledi. Eğer ufak tefeksem ilk doğumu nasıl yaptım , yaşım o kadar ileriyse menepoza girmem gerekmez mi? Yani anlayacağınız doktorlar bu işi ticarete çevirmiş. Bu nedenle 3 ü aynı hastaneden olmak üzere tam 5 kez dr değiştirdim. Ama şu anki drumdan memnunum. Sadece nasıl doğum düşündüğümü sordu ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Umarım bir terslik olmaz herşey yolunda gider de hepimiz sağlıkla bebişlerini kucağına alır :)

Merhaba kzılar.Bende İstanbul Anadolu yakasındayım.Kısmetse doğumumu Erdem Hastanesinde yapmayı istiyorum.Doktorum çok iyi.İkinci doğumum ve noraml doğum gözüküyor.Birinci çok zor olmuştu.İnş.bu kolay olur.Normal doğum 450 ytl.Hayırlısı inş.:Saruboceq:

hımmm ben de Erdem'e gidiyorum:). Doğumu da orada düşünüyorum.
Senin dr.un kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…