- Konu Sahibi canxoxzxuxm77
-
artvinde özel hastane falan olmadığından ben devlet hastanesinde doğum yapacağım ama fascım benim doktorda doğum şeklini geçiştiriyo daha çok var düşünüp stress yapma diyo ama genelde sezayanı öneriyormuş bakalım hayırlısı ama doktoruma güvenim sonsuz bursa da özel hastaneye gittim daha rahat olayım diyede bayan doktora gittim ama benim doktorun kalitesinin ve muayenehanesinin donanımının yanından bile geçemez ben ilk aylardan beri 3 boyutluda görüyom yakışıklı efe mi
ben de bunu anlamıyorum ya zaten.. bana diyor ki hersey yolunda giderse normal yaparsın.. bunun tam tersini söylemesi gerekirken.. neyse zaten Allahtan elimin altında güvendiğim bir doktorum daha var.. c.tesi bi de ona gidicem bakalım o ne diycek..
geda hoşgeldin.. hayırlı olsun üyeliğin.. soruyu kime sordun anlamadım ben ama acıbadem kocaeli normal doğum için 3500 4000 ytl arası birşey demişti bana.. ama ben aynı zamanda koç allianz özel sigortalıyım.. zaten ssk orda geçmiyor. bu verdikleri fiyat da koç allianza özel indirimli fiyatlarıymış.. yani sosyal güvence olmazsa daha da fazlaya mal olabilir..
Merhaba kzılar.Bende İstanbul Anadolu yakasındayım.Kısmetse doğumumu Erdem Hastanesinde yapmayı istiyorum.Doktorum çok iyi.İkinci doğumum ve noraml doğum gözüküyor.Birinci çok zor olmuştu.İnş.bu kolay olur.Normal doğum 450 ytl.Hayırlısı inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?