- 11 Ağustos 2021
- 333
- 555
- 53
- Konu Sahibi womaninlove
Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçkimse yoktu oldukça talihsizdim tek başına girdim çıktığımda ancak yetiştilerBunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Evet ben de böyle düşünüyorum. Eşim ve annem kalır diye. Hayırlısı bakalımBen sezeryan doğum
Yaptım.
Özel hastanede.
İlk gün kendi ailem ve eşimin ailesi ve bi kaç tebrik için gelen kısa süreli misafirler vardı.
Eşimin ailesi gitti.
Gece yatılı
Olarak yanımda annem ile ablam kaldı..
Ertesi gün taburcu oldum.
İnşallah bundan sonra her şey planladığınız gibi giderHiçkimse yoktu oldukça talihsizdim tek başına girdim çıktığımda ancak yetiştiler
Eşimi özellikle eve gönderdik.Evet ben de böyle düşünüyorum. Eşim ve annem kalır diye. Hayırlısı bakalım
Eşimi özellikle eve gönderdik.
ablamla annem daha tecrübeli olduğu için.
![]()
Evet sizede sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.Ben de tam tersi ben kahır cekiyorsam o da çekecek modundayim hahshs ama anne ve abla kesinlikle daha iyi tercihler tabii
Hickimsem yoktu.Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Kendi annem geldi eşim dışarda bekledi vajinal doğum için yatış yaptım 42.hafta sonunda 12 saat suni sancı verdiler açılmam hiç olmadı sezeryanla doğum yaptım 5 gün sonra hastaneden çıkınca eve kayınvalidem kayınpederim görümcem ve eşimin teyzesi geldiBunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Benim eşim ve gorumcem yanımdaydı dogum esnasında da sordular kim kalsın gorumcem kalsın istedim yanımda daha önce çocuk doğurmuş tecrübesi var diye Allah razı olsun ondan öyle yardımcı oldu ki bana sanki annem yanımdaydı iyki gelmişti benimleBunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Henuz ilk gebeligim ama kendi rahatim icin sadece esim ve annemle gitmeyi planliyorum normal dogum olursa.Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Biz hiç kimseyi çağırmadık eşimle beraber gittik stressiz bi doğum oldu benim içinBunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Sezaryen oldum, annem ve eşim benimleydi.Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci