• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış hanımlar yardımmmm!!!

cnm benım hıc korkma bende ıkıtane doğurdum gider gitmez eşimi dışarı alıp doğuma kadar tek başımaydım...takı doğurdum verdıler kucağıma başka odaya gecene kadar....hıc korkma onu kucağına alır almaz dunyalar senın olucak...allah yardımcın olsun ınşallah...sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşallah....

Ben doğum yapmadığım için çok korkuyorum. Ama Allah kuvvet veriyormuş. Sağlıkla doğsun inşallah.

canım inan tek başına daha rahat bakarsın,ikinci çocuğum olursa ben yalnız bakacağım dedim eşime kimseyi istemiyorum dedim.
yok sütün az,yok doyuramıyosun,bırak,elleme v.s vs. ne anneliğin tadına varabiliyosun ne çocuğuna doyuyosun.bir de çocukta kalan garip uyuma alışkanıkları vs.off amma dertliymişim bu konuda,"bir derdim var"a ayrı topik açsam olacakmış yani :)

Benim de oglum var. Allah acilarini vermesin. Bu duygulari tadabildigimiz icin cok sansliyiz.
Benim oglusumda cok hareketliydi karnimda. Bazen tekmeleriyle uyaniyordum :) hamileligim inanilmaz güzeldi yaa...
Dogumdan önceki günlerini kendine ayir bence :) bakim, hobi, dinlenme gibi...
Bu arada ne zaman dogum tarihi Allahin izniyle?

17-25 Ocak arası bekliyoruz prensesimizi :)

Kisin dogmasi cok avantajli bence :) yaza kadar kendinize gelirsiniz. Yazin tadini cikarirsin en azindan bebisinle.
Bende de az cok öyle oldu. Kizina ve sana kucak dolusu sevgiler :)

Allah her kadını annelik duygusuyla yaratmıştır. Bence başarabilirsin. O duygular senin zaten içinde

Back
X