Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım bebeklerım 5.5aylıklar suan bır oglum 7100 dıger oglum 6680 bı 15 gun once tartılmıstık ek gıdayada yenı basladık sankı zayıfladılar gıbınormalmı bu kılo degerlerı doktor normal desede etrafımdakıler aaaaa ne kadar kucuk bunlar uc aylık bebek gıbı dıyınce cok uzuluyorum
duygu kilolara gayet normal tek bebeklerle bir değiller benimkiler 11 aya girerken biri 10 kilo biri 9200 gr dı cnm
tek doğmuş bebekle kıyaslama yapınca o kadar çok kızıyorumki....sen boşver çevdendekileri.doktorun normal demiş. onlar dahamı çok biliyorlar. maşallahhh.. gayet iyi kiloları..önemli olan sağlıkları.. büyüyorlar eninde sonunda..
benimde bir arkadaşım 4 kiloya yakın doğum yaptı şimdi 3 aylık bebeği 7.5 kiloymuş. benimkilerde ona hep ufak geliyordu.. aa seniinkilerin kilosu benimkinin 1 aylık kilosu falan gibi konuşurdu.. hiç takmıyorum kim ne derse desin yarışma değilki bu. her bebek kendine özgü her bebek birbibinden farklı..
bebeklerım 33 haftada bırı 2100 diğeri 2500 kılo olarak dünyaya geldıler suan 6.ayın içindeler
benim bebeklerim 38. haftada 2300 ve 2470 olarak doğdular 2 hafta evvel 3660 ve 3950 ydi kiloları..şuan 7 haftalığız yani haftaya kısmetse 2 aylık olcaz..
benimkilerdee 36+5 de dünyaya geldiler duygucum kızım 2400 oğlum 2660 dı şuan da 4.5 aylık olduk ve oğlum 6,,kızım 5.5 kilooooooooooo :))
kızlar takmayın kafaya kilolarını.benimkiler 25 aylık,sizinkilere göre büyüdüler gerçi...36 haftalık doğdular biri 2400 diğeri 2550 doğdular...şunu bilin ki genelde 8 aydan sonra tek bebeklere yetişiyorlar...hatta geçiyolar.asla ve asla tek bebekle kıyaslamayın bile...benimkileri de herkes acıyarak kucağına alırken şimdi 2 yaşında olduğuna inanamıyolar:) onlar bulur büyüyüp gelişmenin yolunu.biraz özen kafi.asıl zorlukta büyüyünce başlıyor...korkutmuş olmamayım ama öyle...yine de çok özel bir duygu ikiz annesi olmak.hemde çoook