• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Geçen hafta doktor kontrolüme gittiğimde 850 gram doğan bir bebiş varmış. Onu sağlıkla taburcu etmişler. İnan yaşam mucizelerle dolu. Şu an çok zor ama pozitif ol. Hep onları sağlıkla kucağına alacağına inan. Kötü ihtimalleri düşünme ve hep dua et. Ben mesajını gördükten sonra Kasım anneleri grubuna da göz attım. Orada yazdıklarını da okudum çok duygulandım. Ailemle paylaştım inan hepimiz gönülden dua ediyoruz şu anda senin için bebişlerin için. Kimsenin seni negatif etkilemesine izin verme. Derin derin nefes alıp içinde ki negatif şeyleri dışarı at. Sakin olmaya çalış. Sütün için de kendini strese sokma. Sen gerçekten rahatlamaya başladığında sütün de gelecektir inşallah 🙏🏼🙏🏼
Yaa ağlattın kız beni Allah razı olsun ya iyi düşüneyim diyorum gözyaşım hemen akiveriyor.sezaryen doğum ağrıları bi yandan bebekleri düşünüyorum bir yandan birde süt az gelince dağıldım iyice .şimdi eşim yanımda o dönecek memlekete iki güne tek başına koca Ankara üzerime uzerime gelecek. Kalacak yerim var Allah'a şükür ama kendimi çok yanliz hissedecem .bebekleri her görmeye gittiğimde güzel haber alırım inşallah .

Canım bende tek yumurta ikiziyim .
Bizimde ciğerlerimiz hiç gelişmemiş o zamanlar bu kadar da gelişmemiş hastaneler falan .
27 haftalık dogmuşuz .
ikimiz de sağlıklıyız çok şükür .
Mucizeler hep var☘️🙏🏻
Bebişlerin çok güçlü sağlıkla kavuşacaksınız inşallah🙏🏻🌸
İnşallah canım ben hamilelik sürecinde de hep olumluydum ama onları öyle borular içinde makinelere bağlı kuvez içinde elini bile tutamadan uzaktan 10 dk bakarak görmek ..ay çok zor Rabbim güç kuvvet versin inşallah

İnşallah canım ben hamilelik sürecinde de hep olumluydum ama onları öyle borular içinde makinelere bağlı kuvez içinde elini bile tutamadan uzaktan 10 dk bakarak görmek ..ay çok zor Rabbim güç kuvvet versin inşallah
Zordur tabi Allahım en kısa zamanda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin 🤍🤍🤍

Amin canım benim , en kısa zamanda bitecek bugünler . Allah’ın izniyle bebişlerinizi alıp eve döneceksiniz 🙏🙏

Rabbim güç kuvvet versin canım bir an önce kavuşun inşallah 🙏🏻☘️
Gün gün iyi haberlerini al güç olsun sana 💕

Merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim . Daha önce mono mono tek yumurta ikizlerim 23 haftalık karnimda öldüler malesef ölü doğum yaptım . Bugün kese görmek için doktora gittim tekrar ikiz gebelik dedi ama bu sefer kiler elhamdülillah 2 ayrı kese varmış . Henüz Bebekler ve kalp atışı yok 2 hafta sonra geldi acaba sizler bebekleri kaçıncı hafta da gormustunuz ?içim de bir korku yok da değil . Kaç haftalıkken kalplerini duydunuz acaba ben tam 5 haftaligim suanda

Merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim . Daha önce mono mono tek yumurta ikizlerim 23 haftalık karnimda öldüler malesef ölü doğum yaptım . Bugün kese görmek için doktora gittim tekrar ikiz gebelik dedi ama bu sefer kiler elhamdülillah 2 ayrı kese varmış . Henüz Bebekler ve kalp atışı yok 2 hafta sonra geldi acaba sizler bebekleri kaçıncı hafta da gormustunuz ?içim de bir korku yok da değil . Kaç haftalıkken kalplerini duydunuz acaba ben tam 5 haftaligim suanda
Canım benim çok üzüldüm ama Rabbim sana tekrar nasip etmiş hemde çift yumurta ikizlerini riski daha az. İnşallah bu evlatlarını sağlıkla kucağına alırsın. Benim çift yumurta ikizlerini 6+5 de kalp atışlarını duyduk.🌸

Yaa ağlattın kız beni Allah razı olsun ya iyi düşüneyim diyorum gözyaşım hemen akiveriyor.sezaryen doğum ağrıları bi yandan bebekleri düşünüyorum bir yandan birde süt az gelince dağıldım iyice .şimdi eşim yanımda o dönecek memlekete iki güne tek başına koca Ankara üzerime uzerime gelecek. Kalacak yerim var Allah'a şükür ama kendimi çok yanliz hissedecem .bebekleri her görmeye gittiğimde güzel haber alırım inşallah .
Her şey yoluna girer inşallah hiç yaşamamış gibi olursun canım benim 🙏🏼 dualarımız sizinle. İnşallah bebişlerinizle evinize geçtiğinizin haberini de alırız

Canım benim çok üzüldüm ama Rabbim sana tekrar nasip etmiş hemde çift yumurta ikizlerini riski daha az. İnşallah bu evlatlarını sağlıkla kucağına alırsın. Benim çift yumurta ikizlerini 6+5 de kalp atışlarını duyduk.🌸
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah hepimize kucağımıza almak nasip olur. ,😍🥰

geçmiş olsun canım, Allah sana tekrar vermiş bak aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamayacaksın inşallah geçmiş tecrübeydi o, Allah miniklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar: ben 5+6'da duydum kalp atışlarını

geçmiş olsun canım, Allah sana tekrar vermiş bak aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamayacaksın inşallah geçmiş tecrübeydi o, Allah miniklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar: ben 5+6'da duydum kalp atışlarını
Sağol canım inşallah bana da duymak nasip olur ayın 23 ünde gidicem inşallah bana duanizda yer verirseniz çok mutlu olurum ♥️

memurhanim memurhanim canım nasılsınız ? Bebişlerin durumu ile ilgili bir gelişme var mı ?
Selam canim bebeklerim anne sütü ile beslenmeye başladı çok şükür.hala solunum sıkıntılarımız devam ediyor .kilo kayıpları oldu .inşallah kısa sürede toparlayacaklar inanıyorum

Back
X