• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Hanımlar merhaba .
Bugun doktor randevum vardi bebeğin birinin suyu az göründü apar topar perinatoloji doktoruna geldik.
Birisi 16 haftalik diğeri 16+5 haftalik görünüyor nerdeyse 1 hafta fark oldugunu söyledi doktor.
Şuanda sıra bekliyorum erken haftalarda bu durumu yaşayanlar var mı .?
Gebeliğin başından beri hep fark vardı aralarında saçma sapan hayra alamet etmez diyen doktora bile deng geldım ama sonra doğuma kadar devam ettiğim doktorum hıc sorun değil ikizlerde olur böyle dedi . Sağ saglim küvez görmeden aldım geldım bebelerimi eve sadece bitanesi 4 gun kaldı ama oda 3 gun hıc tedavı uygulanmadı nefesi ve beslenmesi takip edildi . Sadece bir gün solunum desteği verdiler o bebiş önde gidendi 🤣arkadan gelen maşallah çok iyi surecı atlattı

Gebeliğin başından beri hep fark vardı aralarında saçma sapan hayra alamet etmez diyen doktora bile deng geldım ama sonra doğuma kadar devam ettiğim doktorum hıc sorun değil ikizlerde olur böyle dedi . Sağ saglim küvez görmeden aldım geldım bebelerimi eve sadece bitanesi 4 gun kaldı ama oda 3 gun hıc tedavı uygulanmadı nefesi ve beslenmesi takip edildi . Sadece bir gün solunum desteği verdiler o bebiş önde gidendi 🤣arkadan gelen maşallah çok iyi surecı atlattı
Pek iyi haber alamadim .
Bebeklerin geride olması çok problem değilmiş ama suyu çok az bitmek üzere gibi bişeymiş.
Plesantası çok küçükmüş.
Bebek 1 hafta geride görünüyor sadece .
Ne olur bilmiyorum doktor kalbi durabilir,suyu bitebilir dedi.
Diğer bebekte bi problem yok .
Birisi devam edemeyebilirmiş .
Çok saglikli bir bebek olmaz dedi .
Diğer bebeğim benimle kalır umarım onu saglikla alabilirim kucağıma🙏🏻☘️💕

Pek iyi haber alamadim .
Bebeklerin geride olması çok problem değilmiş ama suyu çok az bitmek üzere gibi bişeymiş.
Plesantası çok küçükmüş.
Havuç suyu için bebegın suyu için

Pek iyi haber alamadim .
Plesantası çok küçükmüş.
Canım öncelikle dualarım seninle. İnstada Nur.ertugrulcan isimli birini takip ediyorum ikiz gebe bikaç hafta önce tam olarak senin durumunu yaşadı. Herkes ona havuç suyu iç dedi. O da öyle yaptı. Bir sonraki kontrolde normale döndü her şey. Çok çok fazla takipçili değil. Aslında keşke ona yazsan havuç suyundan başka ne yaptı. Allah evlatlarını sana bağışlasın, bağışlayacak inşallah 🤲🤲🤲

Canım öncelikle dualarım seninle. İnstada Nur.ertugrulcan isimli birini takip ediyorum ikiz gebe bikaç hafta önce tam olarak senin durumunu yaşadı. Herkes ona havuç suyu iç dedi. O da öyle yaptı. Bir sonraki kontrolde normale döndü her şey. Çok çok fazla takipçili değil. Aslında keşke ona yazsan havuç suyundan başka ne yaptı. Allah evlatlarını sana bağışlasın, bağışlayacak inşallah 🤲🤲🤲
Sağol canim Allah razı olsun .🙏🏻🌸
Havuç suyu çok duydum evet içerim yinede fayda sağlarmı bilemiyorum enazindan faydali bisey denerim.
Bi arastirayim dedigin kişiyi 🙏🏻

Pek iyi haber alamadim .
Plesantası çok küçükmüş.
Canim demen demorilize olma. Benim bebeklerimin birinin suyu fazla birinin çok çok azdı .bu yüzden hastaneye yattım .günlük iki bardak taze havuc suyu içtim bol su içip dinlendim .ekmeği makarnayı kestim çok şükür duzeldi

Canim demen demorilize olma. Benim bebeklerimin birinin suyu fazla birinin çok çok azdı .bu yüzden hastaneye yattım .günlük iki bardak taze havuc suyu içtim bol su içip dinlendim .ekmeği makarnayı kestim çok şükür duzeldi
Neden azdı canım bi sebep söyledi mi doktor bununla ilgili ?
Ekmek ,makarna etkiliyor mu ben çok yiyorum .
Ekmeksiz doymuyorum ama denerim tabi ki azaltırım çok çok .
Benim suyunun az olma sebebi şuan plesantası çok küçük kalmış ona bağlıyor .

Neden azdı canım bi sebep söyledi mi doktor bununla ilgili ?
Ekmek ,makarna etkiliyor mu ben çok yiyorum .
Ekmeksiz doymuyorum ama denerim tabi ki azaltırım çok çok .
Benim suyunun az olma sebebi şuan plesantası çok küçük kalmış ona bağlıyor .
Hayır hiçbir sebep söylemiyorlar .ekmek makarna tabi etkiliyor .benim çok şükür duzeldi suyum havuç suyuyla

Hayır hiçbir sebep söylemiyorlar .ekmek makarna tabi etkiliyor .benim çok şükür duzeldi suyum havuç suyuyla
Anladim canim belki sebebi yoktur bir çok kisi okudum su azligiyla ilgili havuç suyuna da basladim faydasi olur umarim bi mucize olur🙏🏻🌸
Ekmek ,makarna daha dikkat edecegim .
İlk 3 aylik dönemde hep ekmek ,makarna tükettim mide bulantisindan baska bişey yiyemedim.
Şuan dikkat ediyorum herseyi yiyorum umarim düzelir 🙏🏻☘️

Anladim canim belki sebebi yoktur bir çok kisi okudum su azligiyla ilgili havuç suyuna da basladim faydasi olur umarim bi mucize olur🙏🏻🌸
Ekmek ,makarna daha dikkat edecegim .
İlk 3 aylik dönemde hep ekmek ,makarna tükettim mide bulantisindan baska bişey yiyemedim.
Şuan dikkat ediyorum herseyi yiyorum umarim düzelir 🙏🏻☘️
Düzelir bol su ic 2.5 lt geç doktorlar ictigin suyla alakası yok dese de bence var .havuç suyunu çok abartma yoğun A vitamini var çünkü

Düzelir bol su ic 2.5 lt geç doktorlar ictigin suyla alakası yok dese de bence var .havuç suyunu çok abartma yoğun A vitamini var çünkü
İçerim canim su vücudumuza faydalı .
Daha fazla içmeye gayret ederim.
Aa iyi oldu söylediğin abartmadan içerim.
Günde 2 bardak çok mu sence?
Bir bardağa düşürebilirim.

İçerim canim su vücudumuza faydalı .
Daha fazla içmeye gayret ederim.
Aa iyi oldu söylediğin abartmadan içerim.
Günde 2 bardak çok mu sence?
Bir bardağa düşürebilirim.
Sabah akşam birer bardak icebilirsin .ben sabah havuç suyunu bir tanede elma ekliyordum.dengelesin diye öyle de icebilirsin

kızlar günaydın, gece 3 gibi lavaboya kalktığımda çamaşırımda 10 krş büyüklüğünde ıslaklık gördüm, sabah 7 gibi tekrar baktığımda 2 katına falan çıkmıştı. Uyurken akıntı oluyor mu sizde? Akıntı olduğunu düşünmek istiyorum ama biraz panikledim. Yaşadınız mı hiç siz ne dersiniz? Doktora mı gitsem su sızıntısı olabilir mi sizce hiç yaşadınız mı ?

memurhanim memurhanim
Canım bebekler sağlıkla doğmuştur insallah bir sıkıntı yoktur umarım🙏🏻☘️
Ana sayfada doğuma alınıyorum diye paylaşım yapmışsın☘️💕

kızlar günaydın, gece 3 gibi lavaboya kalktığımda çamaşırımda 10 krş büyüklüğünde ıslaklık gördüm, sabah 7 gibi tekrar baktığımda 2 katına falan çıkmıştı. Uyurken akıntı oluyor mu sizde? Akıntı olduğunu düşünmek istiyorum ama biraz panikledim. Yaşadınız mı hiç siz ne dersiniz? Doktora mı gitsem su sızıntısı olabilir mi sizce hiç yaşadınız mı ?
Akıntı o kadar çok olurmu bilemedim doktora mı gitsen bi acaba ?
Bazen su sızıntısı olabiliyormuş umarım değildir 🙏🏻

Akıntı o kadar çok olurmu bilemedim doktora mı gitsen bi acaba ?
Bazen su sızıntısı olabiliyormuş umarım değildir 🙏🏻
miktar olarak çok değil bozuk para kadar ama koyu akıntı değil sıvı ıslaklıktı korktum 16.30 randevu aldım panik içerisinde saatimi bekliyorum....

miktar olarak çok değil bozuk para kadar ama koyu akıntı değil sıvı ıslaklıktı korktum 16.30 randevu aldım panik içerisinde saatimi bekliyorum....
O kadarlik oluyor canim bende de miktarı çok değilmiş sıvı renksiz bendede oluyor bazen
.
fitil falan kullaniyormusun?

O kadarlik oluyor canim bende de miktarı çok değilmiş sıvı renksiz bendede oluyor bazen
.
fitil falan kullaniyormusun?
evet progestan fitil kullanıyorum. sen kaç haftalıksın. Arkadaşım yengesini aradı yeni doğan hemşiresi. 15. haftadan sonra amniyon sıvısı kaçağı olabiliyor dikkat etsin demiş. Panikledim ona..

Herkese merhaba ben de ikiz annesi olacağım inşallah 21+6 dayız 2 erkek ama biraz sürecimiz zor geçiyor serklaj dikisim var ona rağmen serviks uzunluğu kisalmis 22 mm ölçüldü. İstirahat halindeyim . Dualarınızı bekliyorum

Back
X