Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum yapmış veya hamileliğinin sonuna yaklaşmış sevgli anne veya anne adayı hanımlar
18haftalık hamileyim bebeğimi ne zaman hissedicemm cok merak ediyorum nasıl bi his olduğunu... Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Cinsiyeti erkek bebeğimin.
18haftalık hamileyim bebeğimi ne zaman hissedicemm cok merak ediyorum nasıl bi his olduğunu... Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Cinsiyeti erkek bebeğimin.
Canim bende suan 35 haftalik hamileyim 17. haftamda hissetmistim bebisimi ama bu kisiden kisiye degisiyor 20. haftalardan sonra hissediliyor normalde aslinda suan bile hareket halindedir ama sen pek anlayamiyosundur arada bir karnini dinle ve surekli bebisini sev o seni hissediyor ve karnin buyudukce onu oksadikca daha da hareketli olacak emin ol cunku ilgiyi cok seviyorlar bizim sipa iyice alisti mesela her elimi karnima koydugumda hareketleniyor seninde oyle olacaktir eminim 😊
simdiden hayirli saglikli sihhatli dogumlar diliyorum
biraz daha sabret canım :) hissetmek birazda kilo ile alakalı.. zayıfsan çok daha net hissediyorsun.. bağırsak hareketleri gibi hissedersin aslında şimdi.. :)
nasıl bir duygu.. harika :) bazende çok kasıyor :) bir sıkıntı yaşasan hadi oğlum bir vur anneye diyorsun vuruyor :) az daha sabret canım zamanla hissedeceksin inşaAllah..