• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptıktan sonra çatlak oluşumu

Delidolu106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
12
2
86
32
selamlar,

Doğum yapalı 44 gün oldu, hamileliğimde göbeğimde hiç çatlağım yoktu ancak biraz önce kıyafet giyerken fark ettim ki göbeğim çatlamaya başlamış.
Doğum sonrası çatlak oluşumu oluyor mu?

selamlar,

Doğum yapalı 44 gün oldu, hamileliğimde göbeğimde hiç çatlağım yoktu ancak biraz önce kıyafet giyerken fark ettim ki göbeğim çatlamaya başlamış.
Doğum sonrası çatlak oluşumu oluyor mu?
Selamlar ben de aynı durumu yaşadım ikizlere hamileydim 21 kilo almıştım düzenli kremlendim ve hiç çatlak fark etmemiştim dogum sonrasi eve geçip bi kacgun sonra fark ettim suan yine hamileyim sabah akşam kremleniyorum daha fazla olusmasin diye

Bende aynı şekilde sürekli kremleniyordum, doğum sonrası nasıl olsa çatlamadım diye kremlenmeyi biraz ihmal etmiştim bugün görünce şok oldum

Bende aynı şekilde sürekli kremleniyordum, doğum sonrası nasıl olsa çatlamadım diye kremlenmeyi biraz ihmal etmiştim bugün görünce şok oldum
Ben dogum sonrasi kantaron yagi kullandım 3 ay cok sukur çatlaklarım belli belirsiz cok dikkat ediyorum suan fazla yırtık olmasın diye

Benim bildiğim kadarıyla aslında gebeyken çatlıyorsunuz ama deriniz gergin olduğu için farkedilmiyor. Doğum sonrası deri kendini bırakınca acı gerçekle yüzleşiyoruz 🥹

Back
X