• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

Canimm içimde birikimleri çıkarmak için gelip karnına bastırıyorlar.ciksin diye :KK43: çok kötü bişey .
Oncelikle bebegin hayırlı olsun canim.
Bak sütün kesilir lütfen kafana takma kibarca agzinin payini ver kvnin.
Ayrıca o şişlik kalmiyor daha çok yeni doğum yapmışsın öyle kalmaz inan canim.

Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
derdinizi anlatmaktan ve tuvalette ağlamaktan daha fazlasını yapın ve şu kadını ulu orta bir güzel bozun. delinin zoruna bak!

Valla ben senin yerinde olsam o göbeği gözüne gözüne sokardım benim çocuğum yok malesef olsa idi isterse üçüz göbeğim olsun kimin umrunda ayrıca ne takıyorsun boşver . Diyetisyen içinde erken bence tadını çıkar göbeğin zamanla gider rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin ve evladına sıkı sıkı sarıl kokla onu cennet kokusu derler yeni bebekler için rabbim isteyen herkese evlat kokusunu tattırsın.

Sakın dert etme . O göbek inecek . Şişlik o zaten . 2 doğum yapıp göbeği olmayan insanlar var . Ben de sezeryan yaptım . Şu an göbek yok . O kesi yerinin üst kısmı şişiyor bazen . Adet olunca üşütünce kilo alınca . Bence sezeryan göbeği dedikleri o

Bende sezeryanla doğum yaptım ama böyle bişey yapmadilar kix kardeşimin gobeginede kum torbası koymuşlar... ha bu arada göbek olayını hiç takma zamanla toparlaniyo ilk zamanlar bana da hamilemisin diye soran oluyodu 2yila yakın oldu göbek kalmadı 50 kiloya düştüm

Ama daha çok erken..yani inecek o göbek,kesinlikle inecek!
İnmese bile ne önemi var,doğum yapmışsın,dur bi toparla kendini,bakarsın sonra çaresine..
Ama çok yeni,moral bozmaya değmez.

Bu arada ben de sezaryen ile doğum yaptım.hemşireler aynı şekilde bana da bastırdı,karnıma..felaket bir acı ama aynı zamanda çok güzel bir rahatlık da oluyordu..içimizi boşaltıyorlar,bazı hastanelerde kum torbası konuyormuş..

Birincisi hemşire muayene ederken kv nin orda işi ne niye dışarı çıkarmadılar.
İkincisi dağa 10 gün olmuş bu kadarr cahil bir insanın lafını nasıl takarsınız ne diyetisyeni şimdiden.
Lohusalık çıksın bir boş verin.

Eyi gene senin kaynanan demis
Benim annem dogum yapaki 3 gun olmus logusayim sezeryanim sisman kocaman o gobek asagi sarkmis
Annem aman gicik gicik bu gobek boyle kalir daha deli etti beni.
Dedim bi gitsede kurtulsam.
Bir yil8mi aldi 20 kg vermek gayet fiiit gobeksiz oldum masallah subhanallah.

Ilk dogumumda normaldi gorumcem hala der k8 geldim cocuk 10.15 hunluk senin hobekte minnacik inme yok sandim bebek icerde
Tani kork7nc igrenc bir hamile hobehiydi bendeki onlarda hakliydi
Yani uzulme olur geceeer

Allah Allah 10 gunde gobek gıdermıymıs ya bence hasla kv ac agzını yum gozunu senın mralını bzmak ıcın yapıyr bellıkı sakın uzmesıne ızın verme sutun kesılır benım sezeryan olmus tanıdıklarım var dumduz gobeklerı oldu zamanla spor falanda yapmadılar zamanla azaldı sende acele etme dıkıslerın cok taze henuz ver agzının payını, anne sen hıc dgurmadın galıba kcam evlatlık mı? dgum yapan kadınıngobegı anında ındıgı nerde grulmus de! Rahmın bılmem kac kat buyudu ve 9 ay boyunca buyudu sımdıde buzulup kuculmesı gerekıyor hıc 9 ay boyunca buyuyen nesne 10 gunde eskı halıne doner mı akıl var mantık var

Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.

Canım ben de sezeryanla doğum yaptım benimde karnima bastirdilar bu iyi bir şey pıhtı falan kalmasın diye içimizi temizliyorlar.

Hamile kalmadan önce 60 tim.

Doğuma girdiğimde 71 dim

Şu an ise 55 im.

Doğum yapali 8 ay oldu.
Ve bu kadar zayıf olmak istemedim ama kendiliğinden gitti. Şu an 2 ya da 3 kg geri almaya çalışıyorum olmuyor.

Not: O kg fazlasıyla gidecek diyete falan gerek yok. Sana tek önerim hamurdan uzak dur tatlı börek falan bunlar süt yapmaz.

Yemen gerekenler

Sabah : 1 haşlama yumurta çeyrek ekmekle ye.
Ekmeksiz istediğin kadar zeytin ve peynir
Bir tatlı kaşığı reçel.

Öğle ve akşam asla ekmek yeme

Bulgur ve princ zaten HAMUR sayılır pilav yap suluyla salatayla ayranla karnını doyur.

Kalsiyum eksikliğin olacak her gün bir kase yogurt tuket ya da süt.

Demir ve kan değerin düşecek bir avuç siyah kuru uzum cekirdegiyle ye.

Bu dediklerimi yaparsan çok kolay zayiflarsin ve de sağlığın yerinde olur bol sütun olur.
Bebeğin hayırlı olsun:anne::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Birdaha öyle dediyinde sizde anne henüz yeni dogum yaptim bir evlat dünyaya getirdim kilolarimin hic önemi yok ve o karnim o hale 9 ayda geldi nasil bir haftada eski haline gelsin diyin. Ayrica Anne Rahmi bebek büyüdükce büyüyor ve dogumdan sonra yavas yavas kücülüyor. vicudum 9 ayda bir beneyi dünyaya getirdi ve 9 ayda kendini toplamaya ihtiyaci var diyin.
Kendinizi üzmeyin, siz emzirdikce rahminiz kücülecek karniniz eski haline dönecek.

10 gün önce doğum yaptın göbek konuşuluyor dimi yazıklar olsun o kadına kendileri hiç doğurmadı çünkü ya oğlunu kıskanıyosun saçmalıyorsun belli de insan torununa acır bari gelin üzülmesin sütü gider diye de mi düşünemezler anlamıyorum gerçekten yazklar olsun , geçecektir canım sezeryan göbeği hemen inmez kaç kat dikiş var orda biliyomusum sen daha onun şişleri inmedi sabret cevabını da ver içinde tutup şişme

Ben de sezeryan oldum,içerdekilerin bastırmayla çıktığını ilk ka duyuyorum alet var onun için, nasıl ki dişçiler ağzımıza bi alet koyuyorlar işlem sırasında, salyayi fazla tükürük salgısını çekiyo sezeryanda da var böyle bir alet, aspirasyon deniyo bu mekanizmaya
Hiç bilemiyorum. Sizin dediğinizde belki doğumdan sonra dikilmeden yapılan bisey mi bilmiyorum belki iki yöntemi vardır böylede. Ama buda yapiliyo bizzat kendimden biliyorum.

Sen şuan melek gibisin ve o kv bu gözyaşlarının hesabını nasıl verecek bakalım! Üzülme hiç bişeyin kalmayacak

Ben de sezeryan oldum,içerdekilerin bastırmayla çıktığını ilk ka duyuyorum alet var onun için, nasıl ki dişçiler ağzımıza bi alet koyuyorlar işlem sırasında, salyayi fazla tükürük salgısını çekiyo sezeryanda da var böyle bir alet, aspirasyon deniyo bu mekanizmaya
Hayatim sezeryan aninda demiyoruz ki. Islem bitiyor, odana geliyorsun. 1 saat sonra geliyor hemsire, karnina bastırıyor, alttan kanama çıksın diye. 1 saat sonra tekrar geliyor tekrar aynısı. Aahhh 1 saat sonra yine :( anlatılır bir acı değil

Birtane daha var içeride bu biraz büyüsün onu öyle cikaricam de geç ne takiyon. Bende doğum yapalı 3 gün oldu top gibi göbeğim var takmiyorum açıkçası. Bugün sardım. İnşallah düzelir

Hayatim sezeryan aninda demiyoruz ki. Islem bitiyor, odana geliyorsun. 1 saat sonra geliyor hemsire, karnina bastırıyor, alttan kanama çıksın diye. 1 saat sonra tekrar geliyor tekrar aynısı. Aahhh 1 saat sonra yine :KK43: anlatılır bir acı değil

Bana yapmadılar yapılanı da duymadım etrafımda şaşırdım açıkçası, benim kanamamda sıkıntı yoktu belki ondan bilemiyorum, gerçi olsa da ameliyatlı halimle biri gelsin karnıma bastırsın istemezdim versinler bi söktürücü

Kızlar kilom hızla gidiyor.her sabah kalktıgımda 1 kilo kaybetmiş oluyorum...ve her kv ye gittigimde kv bastan aşağı süzüyor ama bisey demiyor :) göbeğin kaldı vs de demiyor.sanirim eşim konustu...

Sizin yine kv miş.benim annem 2.gün hiç tanımadığı kocası ile gelen arkadaşımıza karnına bak hiç doğum yapmamış gibi demişti.

Back
X