- Konu Sahibi papatyaacelya
slm arkadaşlar doğum yapalı 77 gün oluyor şu anda 84 kiloyum nasıl kilo verebilirim emziriyorum.eski kilom 68 idi.doğum yapanlar fikir verebilirmi?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar doğum yapalı 77 gün oluyor şu anda 84 kiloyum nasıl kilo verebilirim emziriyorum.eski kilom 68 idi.doğum yapanlar fikir verebilirmi?????
bebegim 9 aylik ve ben hamile kaldigimda 58 kiloydum simdi 55kiloyum hic bisey yapmadim kendiliginden gitti![]()
sen bundan nispet anlıyorsan ne diyim bunye meselesi demek istedim kiminde gider kiminde kalir ben cok emzirdim belkide ondan.hem kime niye nispet yapim tuhafsin
nedemek herzamn.sen sakin yemenden kesmeki sutun olsun ama ekstra yeme tatlilardi hamur isleriydi zaten bol su cok onemli simdiden kilolari dert etme bebisin bol emdikce gider
eee bu ne şimdi? tavsiye mi, nispet mi? konuyu açan yardım istiyor, sen dalga geçer gibi bunu yazıyorsun, anlamak zor...
nasul insanlarsiniz ya illa muhalefet olcaksiniz.
canim daha 50 gun olmus dogum yapali biraz sabir gidicektir merak etme sen bebegini bol bol emzir emdikce artar sutun yemenden kisma bebegine sut lazim ama tabi asirida yeme ama istahim yok diyosun zaten bebegin icin yemen lazim.esinlede konus bu durumu zamanla gidicek o kilolar ben bol emzirmekle kilo verdigimi dusunuyorum bebegini saglicakla buyut hayirli evlat olsun insAllah
nasul insanlarsiniz ya illa muhalefet olcaksiniz.
resimdeki kizim degil ama onun kadar tatli masAllah.evet kilo vermem kolay oldu genel olarak zayif yapiliyim belkide dediginiz gibi ondan kolay oldu.nisbet gibi bi derdim yok boyle biseyden Allaha siginirim ama yanlis anlasilmis olabilirim yada yazma telaffuzundan kaynaklandi ozamn ben tavsiyemi soyliyim asiriya gitmeden beslenme ve bol emzirme hayirli gunler