- 2 Ekim 2022
- 2.743
- 4.185
- 63
- 35
- Konu Sahibi herseygizlisakli
TAlep durumuna nasil baktinz. Bem basvurmustum ama ne durumda diye bakamadim nasl bakiliyorBen başvurdum ama talep devam ediyor diyor. Sizin nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAlep durumuna nasil baktinz. Bem basvurmustum ama ne durumda diye bakamadim nasl bakiliyorBen başvurdum ama talep devam ediyor diyor. Sizin nasıl?
Maalesef benım de oyle kaç gündür hiç bir değişiklik yok ne yapmamız lazım acaba bilen var mı? Arkadaslardan bilgisi olan veya sonuc alan varsa umarım bize de cevap verirBen başvurdum ama talep devam ediyor diyor. Sizin nasıl?
Başvuru ekranından bakabilirsiniz. Sol tarafta taleplerim diye bir kısım varTAlep durumuna nasil baktinz. Bem basvurmustum ama ne durumda diye bakamadim nasl bakiliyor
Aile ve sosyal hizmetler bakanligi sayfasi mi ?Başvuru ekranından bakabilirsiniz. Sol tarafta taleplerim diye bir kısım var
E devlete doğum yardım yazdığınızda 2. Sırada cıkan parantez ıcındr aile sosyal yazana tıklayın karsınıza uygulamaya gıt cıkar tıklayınca yukarda dol ust kosedekı menude taleplerım yazan yere tıklayın orda devam edıyor veya sonuclandı falan yazar benım hala devam edıyor az önce 144 ü arayıp sordum ne zaman sonuclanacak dıyeTAlep durumuna nasil baktinz. Bem basvurmustum ama ne durumda diye bakamadim nasl bakiliyor
144'ten nasıl bir cevap aldınız?E devlete doğum yardım yazdığınızda 2. Sırada cıkan parantez ıcındr aile sosyal yazana tıklayın karsınıza uygulamaya gıt cıkar tıklayınca yukarda dol ust kosedekı menude taleplerım yazan yere tıklayın orda devam edıyor veya sonuclandı falan yazar benım hala devam edıyor az önce 144 ü arayıp sordum ne zaman sonuclanacak dıye
Tek tek bütün bılgılerimi sordu sonra da 15 gun sonra sonuclanabılecegını söyledı fakat çok fazla yoğunluk olduğu için gecikme durumları olabilirmiş 15 gun sonra bır güncelleme olmazsa tekrar arayacakmışım144'ten nasıl bir cevap aldınız?
Ben ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatmış gözüküyor bugün halkbanka gidip soracağım eğer alırsam buraya da yazarım. Uygulamada yatmış gözükürken e devlette devam ediyor yazıyordu sonra da açılmadı eğer yapabilirseniz birde uygulamadan kontrol edin28 mayısta toplu ödenecek demişti Erdoğan sitede hala talep devam ediyor yazıyor. E devletin sayfası da çökmüş galiba, sizde de böyle mi görünüyor?
Bu ekran : eailem.aile.gov.tr
Eki Görüntüle 3600384
Bu da e devlet:
Eki Görüntüle 3600383
E devlette kayıtlı cocugunuz yok diyo bunu nasıl çözebilirimBen ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatmış gözüküyor bugün halkbanka gidip soracağım eğer alırsam buraya da yazarım. Uygulamada yatmış gözükürken e devlette devam ediyor yazıyordu sonra da açılmadı eğer yapabilirseniz birde uygulamadan kontrol edin