Doğum Yardımı

TAlep durumuna nasil baktinz. Bem basvurmustum ama ne durumda diye bakamadim nasl bakiliyor
E devlete doğum yardım yazdığınızda 2. Sırada cıkan parantez ıcındr aile sosyal yazana tıklayın karsınıza uygulamaya gıt cıkar tıklayınca yukarda dol ust kosedekı menude taleplerım yazan yere tıklayın orda devam edıyor veya sonuclandı falan yazar benım hala devam edıyor az önce 144 ü arayıp sordum ne zaman sonuclanacak dıye

E devlete doğum yardım yazdığınızda 2. Sırada cıkan parantez ıcındr aile sosyal yazana tıklayın karsınıza uygulamaya gıt cıkar tıklayınca yukarda dol ust kosedekı menude taleplerım yazan yere tıklayın orda devam edıyor veya sonuclandı falan yazar benım hala devam edıyor az önce 144 ü arayıp sordum ne zaman sonuclanacak dıye
144'ten nasıl bir cevap aldınız?

Kızlar benim hala talep devam ediyor yazıyor. Talebi sonuçlanan var mı?

16 nisan doğumlu bebeğim için 30 nisanda başvurdum, sistemde hala "devam ediyor" diyor. ben hiç bu parayı alan da duymadım. bence vermicekler hayall 😅

28 mayısta toplu ödenecek demişti Erdoğan sitede hala talep devam ediyor yazıyor. E devletin sayfası da çökmüş galiba, sizde de böyle mi görünüyor?

Bu ekran : eailem.aile.gov.tr
1748899170731.webp

Bu da e devlet:
1748899139283.webp

28 mayısta toplu ödenecek demişti Erdoğan sitede hala talep devam ediyor yazıyor. E devletin sayfası da çökmüş galiba, sizde de böyle mi görünüyor?

Bu ekran : eailem.aile.gov.tr
Eki Görüntüle 3600384

Bu da e devlet:
Eki Görüntüle 3600383
Ben ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatmış gözüküyor bugün halkbanka gidip soracağım eğer alırsam buraya da yazarım. Uygulamada yatmış gözükürken e devlette devam ediyor yazıyordu sonra da açılmadı eğer yapabilirseniz birde uygulamadan kontrol edin

Ben ilk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatmış gözüküyor bugün halkbanka gidip soracağım eğer alırsam buraya da yazarım. Uygulamada yatmış gözükürken e devlette devam ediyor yazıyordu sonra da açılmadı eğer yapabilirseniz birde uygulamadan kontrol edin
E devlette kayıtlı cocugunuz yok diyo bunu nasıl çözebilirim

Hanımlar hepiniz almıştirsiniz ama yinede yazmak istedim, 28 mayıstan itibaren TC ile halkbankasina gidip paranızı cekebilirsiniz

Back
X