merhaba hamişler. vakit yaklaştıkça sorular da çoğaldı kafamda. geçen hafta çatı muayenesi oldum. hamileliğimde herşey normal seyrediyor. oğlum geçen hafta 3400 gramdı. normal doğum istiyordum. çatı muayaenesi biraz zorlu geçti. doktor normal doğum için uygun olamayacığımı söyledi. haftaya tekrar bakıcaz duruma dedi.bebek de doğum kanalına inmemiş henüz. magnezyum içiyodum bıraktım. haliyle hiç kasılmam sancım yok. suyum gelmedi kanlı akıntı da yok. yani doğum yaklaşmış gibi değil. hatta ben ocak ayına bile sarksın istiyorum riskimiz yoksa malum yaş kaybı olmasın diye.
şimdi herşey normal seyrederken doktor bana haftaya sezeryan için gün verirse ne yapmalıyım. doktora güveniyorum ama biraz daha kalmasının sakıncası olur mu acaba. bu tarz bişeyle karşılaşan var mı. tabi haftaya gittiğimde bunu doktoruma da soracağım. her an doğum olabilir demişti ama bende hiç tık yok :)
şimdi herşey normal seyrederken doktor bana haftaya sezeryan için gün verirse ne yapmalıyım. doktora güveniyorum ama biraz daha kalmasının sakıncası olur mu acaba. bu tarz bişeyle karşılaşan var mı. tabi haftaya gittiğimde bunu doktoruma da soracağım. her an doğum olabilir demişti ama bende hiç tık yok :)