Ben de yapmayacam.sevmiyorum abartı şeyleri. Kimi yapar kimi yapmaz. Sadece çikolata almayı düşünüyorum.2.cocuguma hamileyim.Ilk cocugumda hastane odasi kapisi susleme balonlar magnet vs.yapmadim.ozel ve buyuk bir hastanede dogum yaptim.sadece odaya cukulata lokum filan koyduk meyve suyu cok gelenim olmadi zaten fazla akrabam yok simdi 2.bebektede yapmayacagim buyuk ihtimal yapmak lazimmi sizce
Hayır tabiki de lazım değil. Ne yapabiliyorsanız onu yapın. Hatıra olarak bi magnet bile yeterli. Ben sadece magnet ve kapı süsü yapmıştım. Muhtemelen 2. Çocuğumda da aynısını yaparım.2.cocuguma hamileyim.Ilk cocugumda hastane odasi kapisi susleme balonlar magnet vs.yapmadim.ozel ve buyuk bir hastanede dogum yaptim.sadece odaya cukulata lokum filan koyduk meyve suyu cok gelenim olmadi zaten fazla akrabam yok simdi 2.bebektede yapmayacagim buyuk ihtimal yapmak lazimmi sizce
Benim ilk bebeğim.Sadece kapısüsüyle çikolata olacak.Çok fazla geliyo bana yapılan şeyler.Zaten mevlütte dağıtılacak hediyelik.Ben gerek görmedim.2.cocuguma hamileyim.Ilk cocugumda hastane odasi kapisi susleme balonlar magnet vs.yapmadim.ozel ve buyuk bir hastanede dogum yaptim.sadece odaya cukulata lokum filan koyduk meyve suyu cok gelenim olmadi zaten fazla akrabam yok simdi 2.bebektede yapmayacagim buyuk ihtimal yapmak lazimmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?