- 5 Şubat 2022
- 21
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sehadet_65
Merhabalar ben 38 haftalığım karnım aşağıya inmiş ama bir an önce doğmak istiyorum doğumu nasıl baslatabilirim nasıl suyum açılmasını sağlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sıcak suyu denemiştim baya banyoda beklemiştim pilates topunun üstünde günlerce zıpladım yürüdüm ama kızım gelmek istememişti vakti vardır mutlaka bence benim yaptıklarımı denemeyin nolur nolmaz ama doktorunuza danışın o daha iyi bilir ama su zamana kadar doğmamışsa bence 40ı bekler gibi![]()
Evet bazıları yalancı sancı oluyo ama ilk doğumsa herhangi bir sıkıntı yoksa bekler eğer sezeryan olmustum ben baştan olsaydı doktorum daha erken alabilirdik dedi ama normal olucak diye bekledik 40 bitmişti 41 oluyoduk nerdeyse bende bunalmıştım artıkAyy hayır ozamana kadar beklemesin nolurrrr )) ara ara sancılarım oluyor ama yinede
Benim ilkEvet bazıları yalancı sancı oluyo ama ilk doğumsa herhangi bir sıkıntı yoksa bekler eğer sezeryan olmustum ben baştan olsaydı doktorum daha erken alabilirdik dedi ama normal olucak diye bekledik 40 bitmişti 41 oluyoduk nerdeyse bende bunalmıştım artık![]()
Hım peki iliski fayda veriyormu zarar verirmiBen de evrene çok mesajlar gönderdim 37 38 haftalarda doğurayım diye ama 40 haftada sezaryen oldu gelmeyince. Sakin olun. Bebek nasıl ve ne zaman gelmek istiyorsa öyle geliyor.
Doktorunuz yasaklamadıysa sorun olmaz ama etki de edeceģini hiç sanmıyorum. Işe yarıyor diyenlerin tamamen denk geldiğini düşünüyorum. Işe yaramayan da doluHım peki iliski fayda veriyormu zarar verirmi
Hayır ilişki kesinlikle önerilmiyorHım peki iliski fayda veriyormu zarar verirmi
Ya nedenHayır ilişki kesinlikle önerilmiyor
Suyunuz gelince nasıl duşa girdiniz ben olsam panikten hemen hastaneye koşardım galiba39+3 te doğumum kendiliğinden başladı.Doktorum baslamazsa diye 39+4 e randevu vermişti.Suni sancıyla baslaticakti.Bana sakın evde kendi kendine yöntemlerle doğumu başlatmaya çalışma demişti.Zaten ben de hicbisey yapmamıştım doğumu başlatmak için.Sabah 9 da hafif hafif sancılarım başlamıştı.Oglene doğru suyumun gelmesiyle bı duş alıp hastaneye geçtik.Sizin de az kalmış.Simdiden sağlıklı doğumlar dilerim.
Sancılarımin şiddeti artmazsa kese de yapicaktim ama olmadıSuyunuz gelince nasıl duşa girdiniz ben olsam panikten hemen hastaneye koşardım galibaGüle güle büyütün inşallah
Çalıştığım hastanede kötü bir tablo gelişmişti 39.cu haftada doktor riskli olabileceğini söylemişti Onun sonucunda bunun olduğunu belirtti ama belki o bebek risklidir öyle bişey demedi ama belki hamileleliği sıkıntılıdır bilemiyorum ama bence riske atmaya değmez yani bu haftada doğsun diye bence vaktini beklemek mantıklıYa neden
Tabi aynenÇalıştığım hastanede kötü bir tablo gelişmişti 39.cu haftada doktor riskli olabileceğini söylemişti Onun sonucunda bunun olduğunu belirtti ama belki o bebek risklidir öyle bişey demedi ama belki hamileleliği sıkıntılıdır bilemiyorum ama bence riske atmaya değmez yani bu haftada doğsun diye bence vaktini beklemek mantıklı
Ayyy ama ben normal doğum çok istiyorum inşallah öyle de olur ama istiyorum suyum açılsın yada sancı falan olsun korkarım bende 41 kadar bekliyimValla canım ben tavsiye edilen her şeyi yapmıştım, 41 haftalıkken hala yokuş çıkıp pilates topunda zıplıyordum, bir takla atmadığım kalmıştı. Hiçbiri etki etmedi o yüzden ben inanmıyorum bunlara, o iğrenç ahududu yaprağı çayını bile içiyordum ama yok yok yok, karnım da aşırı inikti halbuki.
Sonra 41+1 de hastaneye yattım. Fitil, suni sancı, suyu patlatma, karnıma bastırma vs vs bir sürü şey yaptılar, sonuç: SezaryenSana daha erken ama olur da bebiş geç kalırsa direkt sezaryeni ol geç, benim gibi sefillik çekme.
Ben de çok istiyordum, doktorumu da ona göre seçmiştim hatta ama gördüm ki bebiş nasıl isterse öyle oluyormuş o işlerAyyy ama ben normal doğum çok istiyorum inşallah öyle de olur ama istiyorum suyum açılsın yada sancı falan olsun korkarım bende 41 kadar bekliyim
Yaaaa ciddenmi çok mu uykusuz kaliyorsunhzBen de çok istiyordum, doktorumu da ona göre seçmiştim hatta ama gördüm ki bebiş nasıl isterse öyle oluyormuş o işler![]()
İnşallah gönlüne göre bir avazda kavuşursun yavruna, önemli olan sağlıkla gelmesi❤ Sen bırak bebeyi de bu zamanlarının tadını çıkar ve bol bol UYU bence çünkü hayatında bir süre uyku diye bir şey olmayacak bundan sonra![]()
İlk zamanlar 2 saatte bir beslemek gerektiği için illa uykusuz kalınıyor ama büyüdükçe hem o rutine alışıyor insan hem de uyanma araları daha da açılıyor, tabii bebeğine de bağlıYaaaa ciddenmi çok mu uykusuz kaliyorsunhz