Doğuma Hazırlık Dogum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sudeyksl

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
73
15
18
20
Kızlar bisey sorucam bilgisi olan yada basina gelen varmi arkadasim 8bucuk aylik devamli sancısı cikiyo sanciyi ilaçla durduruyolar ve bebek ters geliyo iyicene rahime oturmuş su anda da agrisi var ve mide bulantısı artmış yemek yiyemiyomus bebeğinde hareketleri azalmış iyicene pisliğini yutmuş olabilirmi bebek pisliğini yutsa nasil bi belirti verir annede

Çok ilginç 8.5 aylık neden sancıyı durduyorlar ki bebek büyümüş. Farklı doktora görünsün. Hatta şu an acile gitsin.
Bu arada bebeğim kakasını yemişti sancım vardı. Hareketlerinde azalma hissetmedim. Ama bayağı kötüydüm.

Kızlar bisey sorucam bilgisi olan yada basina gelen varmi arkadasim 8bucuk aylik devamli sancısı cikiyo sanciyi ilaçla durduruyolar ve bebek ters geliyo iyicene rahime oturmuş su anda da agrisi var ve mide bulantısı artmış yemek yiyemiyomus bebeğinde hareketleri azalmış iyicene pisliğini yutmuş olabilirmi bebek pisliğini yutsa nasil bi belirti verir annede
Sorunuz hakkinda bilgim yok ama yemek yiyemiyorsa ve bebeğin hareketleri azalmışsa doktora gitmesi gerekmiyor mu?

Gidiyor acile ilgilenmiyolar adam akılı ilaçla sanciyi durdurup gonderiyolarmis
Şu anda gitmesi gerekiyor şu anda. Bebeğin hareketleri azaldı demek acile gitmesi gerekiyor demek. Hiç o safhalara gelen bir gebeliğim olmadı ama hareketlerin azalmasının bir sorun olduğunu biliyorum mesela.

Back
X