• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum

cicekdemir

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Merhaba kızlar benim kestiremediğim bir durum var; eşim yurtdışında çalışıyor, gebeliğimin son ayına denk geldi bu iş şansımıza. Gerçekten iyi bir fırsattı destek oldum. Doğumda 10 gün babalık izni alabilecek ve geri dönecek. Kayınvalidemle aramız iyidir sorunlu bir tip değil, muhtemelen doğumdan sonra yanımda kalır ama eşimin 10 günden sonraki yokluğu benim için zararlı olur mu bizim için yıpratıcı bir hal alır mı bu süreç düşünmeden edemiyorum. Var mı böyle ayrı yerlerde doğum süreci geçiren büyük pürüzlere sebep oldu mu ??

Merhaba kızlar benim kestiremediğim bir durum var; eşim yurtdışında çalışıyor, gebeliğimin son ayına denk geldi bu iş şansımıza. Gerçekten iyi bir fırsattı destek oldum. Doğumda 10 gün babalık izni alabilecek ve geri dönecek. Kayınvalidemle aramız iyidir sorunlu bir tip değil muhtemelen doğumdan sonra yanımda kalır ama eşimin 10 günden sonraki yokluğu benim için zararlı olur mu bizim için yıpratıcı bir hal alır mı bu süreç düşünmeden edemiyorum. Var mı böyle ayrı yerlerde doğum süreci geçiren büyük pürüzlere sebep oldu mu ??
Pozitif düşün canım sonuçta bir yavrun olacak en azından eşin 10 gün yanında olacakmış annen yok mu ayrıca eşinin görevi ne zaman bitecek

Pozitif düşün canım sonuçta bir yavrun olacak en azından eşin 10 gün yanında olacakmış annen yok mu ayrıca eşinin görevi ne zaman bitecek
Anneciğim var ama Babanem çok yaşlı onu bırakıp pek benle kalmaz. Eşimin görevi 3 ay daha sürecek sonrası rahat bizim için ben de gidebilirim o da gelebilir. Sadece Lohusa dönemi kocacığımsız ne olur bilemiyorum o da üzülüyor ben de

Anneciğim var ama Babanem çok yaşlı onu bırakıp pek benle kalmaz. Eşimin görevi 3 ay daha sürecek sonrası rahat bizim için ben de gidebilirim o da gelebilir. Sadece Lohusa dönemi kocacığımsız ne olur bilemiyorum o da üzülüyor ben de
Ben kaynanamla 40 gün gecirmek istemem işin açıkcası keşke babannene başkası baksa yada sen annenin evine gitsen. Yada 20 gün kaynanan 20 gün annen gibi . Eşinin günleri sayılıymış zaten geçer inş.

Annenizin gelme ihtimali varsa en azindan ilk 40 gun o gelsin. Insan hassaslasiyor, kv ile rahat edemeyebilirsiniz.

Kayınvalideme nasıl artık gidebilirsin diyebilirim acaba ne desem uygun düşer? o kadar hevesli ki torunu için yanlış anlasın istemem nasıl yönlendireyim bilemiyorum

Back
X